DLA KOTÓW rękodzieło .

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt wrz 02, 2011 16:44 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby od 8 zł

Czy ten parapetnik jest jeszcze do sprzedaży?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt wrz 02, 2011 21:55 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby od 8 zł

Tak :) i jest jeszcze doszyty w tym samym kolorze materacyk-posłanko za 8 zł. ( nie mam kiedy zrobić zdjęć).
Ostatnio edytowano Śro lis 09, 2011 10:43 przez krakusik8, łącznie edytowano 1 raz

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Śro lis 09, 2011 10:45 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby -nowe str.6

Przyjmuję zamówienia na ocieplacze

Czas oczekiwania na realizację ok.7 dni. Do uszycia potrzebne są wymiary, długość i szerokość podstawy, obwód mierzony pod rączką.

W tej chili są możliwe kolory: granat, szafir, jasno- szary.

Zdjęcia zrobione na kontenerku, innym niż był ocieplacz. Ostatnie nie wyszło ale widać kieszonkę na zamek więc zostawiłam.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Do ocieplacza dodajemy gratis materacyk do środka.
11.03.2011 Śpij słodko Bajeczko.
Obrazek

krakusik8

Post » Śro lis 09, 2011 10:50 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby -nowe str.6

A jaki jest koszt takiego ocieplacza (orientacyjnie, na średniej wielkości transporter)?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro lis 09, 2011 11:12 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby -nowe str.6

Cena na 1 stronie 70-90 zł .
Generalnie najczęściej 70 zł.
80 zł to specjalne życzenia kolorystyczne itp.
To 90 zł to ten największy lub utrudnieniami - zaokrąglany, dodatkowo otwierany na górze itp.
Obrazek

krakusik8

Post » Czw lis 10, 2011 11:07 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby od 8 zł

krakusik8 pisze:W tej chwili są do sprzedaży
po 8 zł materacyki- legowiska:
oraz parapetnik cena promocyjna 21 zł:
Może ktoś wypatrzy?
Przypominam także na stronie pierwszej są inne produkty na zamówienie dla waszych pupili. Zapraszam po urlopie zwarta i gotowa, maszyna naoliwiona czeka....

proszę parapetnik - jeśli jeszcze jest w sprzedaży.
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Pon lis 14, 2011 19:40 Re: WSZYSTKO DLA KOTÓW - własne wyroby -nowe str.6

Yasmin piszę privat
Obrazek

krakusik8

Post » Sob lis 19, 2011 16:26 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

Zapraszam jak w tytule - czas prezentów się zbliża....
Obrazek

krakusik8

Post » Sob lis 19, 2011 18:13 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

Ja mam potrzebę :wink:

Chciałabym zamówić ocieplacz na transporter oraz dwa parapetniki. Nie spieszy mi się, mogę poczekać dłużej na całość zamówienia.

Ocieplacz w kolorze ciemnym ale obojętne mi w jakim konkretnie. Wymiar podstawy kontenerka (czyli jak rozumiem podłogi po zewnętrznej stronie, najszerszej) to 47 cm długość i 26 cm szerokość. Obwód pod rączką (mierzony na szerokość transportera) to 120 cm.

Parapetniki z tych większych - czyli zdaje się 30 na 60 cm? Czy tak? Kolory chętnie jakieś brązy, żółcie, beże, zieleń, pomarańcz - coś takiego. Byle nie niebieski, bo choć lubię ten kolor, to akurat mi nie pasuje do koncepcji :wink:
Co do wzorów, wykończeń i ostatecznego wyboru koloru - zostawiam inwencji twórcy :)

Da się zrobić? :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Sob lis 19, 2011 23:01 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

mahob pisze:Ja mam potrzebę :wink:

Chciałabym zamówić ocieplacz na transporter oraz dwa parapetniki. Nie spieszy mi się, mogę poczekać dłużej na całość zamówienia.

Ocieplacz w kolorze ciemnym ale obojętne mi w jakim konkretnie. Wymiar podstawy kontenerka (czyli jak rozumiem podłogi po zewnętrznej stronie, najszerszej) to 47 cm długość i 26 cm szerokość. Obwód pod rączką (mierzony na szerokość transportera) to 120 cm.

Parapetniki z tych większych - czyli zdaje się 30 na 60 cm? Czy tak? Kolory chętnie jakieś brązy, żółcie, beże, zieleń, pomarańcz - coś takiego. Byle nie niebieski, bo choć lubię ten kolor, to akurat mi nie pasuje do koncepcji :wink:
Co do wzorów, wykończeń i ostatecznego wyboru koloru - zostawiam inwencji twórcy :)

Oczywiście da się zrobić - na parapetniki w tych kolorach troszkę musisz poczekać na nową dostawę materiałów Dam znać na privat.
Obrazek

krakusik8

Post » Nie lis 20, 2011 23:52 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

krakusik8 pisze:

Oczywiście da się zrobić - na parapetniki w tych kolorach troszkę musisz poczekać na nową dostawę materiałów Dam znać na privat.

Świetnie :)
W takim razie czekam na info i już się cieszę na te rzeczy :)

Mam już dwa parapetniki od Ciebie i sprawdzają się doskonale - koty je uwielbiają a ja je piorę i używam ciągle i są nadal w bardzo dobrym stanie. Dobra jakość i mistrzowskie wykonanie :) :ok:

mahob

Post » Sob lis 26, 2011 22:13 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

mahob pisze:
krakusik8 pisze:

Świetnie :)
W takim razie czekam na info i już się cieszę na te rzeczy :)

Mam już dwa parapetniki od Ciebie i sprawdzają się doskonale - koty je uwielbiają a ja je piorę i używam ciągle i są nadal w bardzo dobrym stanie. Dobra jakość i mistrzowskie wykonanie :) :ok:

Ocieplacz uszyty ....Parapetniki będą zaraz po niedzieli....piszę privat.
Obrazek

krakusik8

Post » Czw gru 01, 2011 12:36 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

Dzisiaj wysyłka wyszła dla mahob.
Obrazek

krakusik8

Post » Pt gru 02, 2011 8:17 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

krakusik8 pisze:Dzisiaj wysyłka wyszła dla mahob.

Dziękuję :)
Dam znać jak dotrze.

mahob

Post » Pt gru 02, 2011 19:49 Re: DLA KOTÓW - MIKOŁAJ I ŚWIĘTA ZA PASEM!!!

Wracam przed chwilą do domu a tu niespodzianka - jest przesyłka :)

Ocieplacz i parapetniki świetne. I dodatkowo gratisowy materacyk do transporterka - dziękuję bardzo :D I oczywiście koty też dziękują :1luvu:

Pozwolę sobie zareklamować:

Ocieplacz:

Obrazek

Tu widać kieszonkę na boku - na zamek :)

Obrazek

Jak widać wzbudza zainteresowanie - koty (i nie tylko :wink: ) są gotowe do podróży 8)

Obrazek

A teraz parapetniki - bardzo puszyste i mięciutkie :)

Henio testuje i obwąchuje:

Obrazek

Obrazek

Śliczna aplikacja, tylko zdjęcie trochę nieostre... :roll:

Obrazek

Zdjęcia nie najlepsze, bo robione przed chwilą, po ciemku, z lampą błyskową, więc kolory trochę przekłamane.
Ale ogólne pojęcie dają - ślicznie, miękko, ciepło i przytulnie :1luvu:

Dziękujemy jeszcze raz i polecamy! :)

mahob

[poprzednia][następna]