I ten biedak ze chroniska.

Ratunku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnyLee pisze:A skąd ma jechać surowica? Jutro będę jechała z Olsztyna to mogę podrzucić.
Marzenia11 pisze:Surowica będzie jutro.
Kupiłam dzisiaj za 11zł termos i mam zamrożony lód.
Bardzo proszę o numer telefonu osoby która może odebrać surowicę jutro po godz. 13 - najprawdopodobniej będę ja podawać którymś autobusem wyjeżdżającym z warszawy po godz. 12 - chciałabym mieć pewność że ktoś ja odbierze.
Basiu, czy Ty masz możliwość przechowania surowicy, aby mogła posłużyć też innym kotom? W Szczytnie lub w Olsztynie?
Marzenia11 pisze:Surowica będzie jutro.
Bardzo proszę o numer telefonu osoby która może odebrać surowicę jutro po godz. 13 - najprawdopodobniej będę ja podawać którymś autobusem wyjeżdżającym z warszawy po godz. 12 - chciałabym mieć pewność że ktoś ja odbierze.
Basiu, czy Ty masz możliwość przechowania surowicy, aby mogła posłużyć też innym kotom? W Szczytnie lub w Olsztynie?
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Surowica będzie jutro.
Z samym odebraniem nie ma problemu ja mogę to zrobić tylko co dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, Google [Bot], Levika, puszatek, Szymkowa i 33 gości