Wspaniały pies Bobik szuka domu! Ma DOM!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 18:43 Re: Czy jest szansa dla Bobika? wócił :( znowu szukamy domu!

Mnie też on nie wygląda na takiego wiekowego.
W tym przypadku trzeba by było zweryfikować ogłoszenia.
Miałby większą szansę na adopcję.
Rozmawiałaś już na ten temat z p. A.?
Zrobiłaś mu jakieś fotki?

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon lis 07, 2011 19:20 Re: Czy jest szansa dla Bobika? wócił :( znowu szukamy domu!

Pani A. będzie go odbierać jutro po południu,więc będzie okazja żeby siąść i porozmawiać.Trochę zdjęć jest,choć niewiele się różnią od poprzednich.Chciałam je pokazać dziś,ale Bobik miał małą wpadkę na spacerze i po powrocie wymagał gruntownej kąpieli :twisted: :roll: :lol: Szczegóły kosztują 5pln :wink: W każdym razie plany się nieco rozjechały...W niedzielę byliśmy na pięknym, jesiennym, długim spacerze.Zawędrowaliśmy nad Odręi szliśmy spory kawał wzłuż wałów.Bobik wpadł w stan dzikiej galopady,szczególnie fajne okazały się kółka wokół małego oczka wodnego obrośniętego trzciną.Potem zapoznał kolegę w postaci małego zabawnego kundelka (z Fioletowego Psa - świat jest niewielki :wink: ),z którym wymienił trochę grzecznościowych wąchów i pląsów.W zasadzie część spaceru szliśmy razem.Potem kundelek musiał się pożegnać,żeby jeszcze poćwiczyć aporty 8O :lol: W sumie zeszło nam 1,5 godziny,a pies po powrocie nawet się nie położył,tylko ustawił w kolejce do jedzenia.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Wto lis 08, 2011 13:46 Re: Czy jest szansa dla Bobika? wócił :( znowu szukamy domu!

Obrazek

Obrazek

Na tle Manhattanu:
Obrazek

Szczęście jest mokre...
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lis 08, 2011 13:57 Re: Czy jest szansa dla Bobika? wócił :( znowu szukamy domu!

Cudnie passa :1luvu:

Ale on jest fajny i widzę, że nawet wylegiwał się na Twoim osobistym łóżku :D

Muszę mu porobić jakieś nowe ogłoszenia, jeśli pozwolisz z Twoimi zdjęciami.
Może obecny tekst jest za długi i nie chce się ludziom czytać?
No i ten jego zagadkowy wiek trzeba koniecznie wyjaśnić!

violavi

Post » Wto lis 08, 2011 14:02 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

bardzo fajne jesienne zdjęcia 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto lis 08, 2011 17:34 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

Na rozwiązanie zagadki trzeba będzie jeszcze poczekać.DT przełożył odbiór na jutro.Bobik awansował na moje łóżko,bo nie jest psem dominującym,nie gubi dużych ilości sierści,śliny oraz dziwnych zapachów - a to się niektórym psom zdarza :roll: Ale swoje wyrko ma: przyszedł tu ze swoimi osobistymi piernatami - dosłownie,z grubaśną kołdrą zimową.Luksusowe spanie. :mrgreen: Dziś trochę pobiegaliśmy na działkach...BTW,to imię nam do niego nie pasuje - dlatego czasem nazywamy go Borys 8)Najbardziej ujmującą cechą jest to,że sam podaje łapę - gdy o coś prosi,gdy chce nas udobruchać,gdy nie wie jak się zachować :DA zdjęcia można brać oczywiście...
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw lis 10, 2011 19:06 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

Bobik w schronisku :cry:
Wiem to od passy, nie od dt.
Nic więcej na razie nie napiszę, bo nie znam szczegółów.
Ale ta wiadomość mnie powaliła.

violavi

Post » Sob lis 12, 2011 20:37 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

violavi pisze:Bobik w schronisku :cry:

:?:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie lis 13, 2011 15:57 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

Nie ma kontaktu ze strony DT.
Wiem tylko tyle, że Bobik jest w schroniskowym hotelu i nie wiadomo czy zostanie odebrany.
Passa była u niego, jest smutny.

Dom mega pilnie potrzebny!

Strasznie mi Go żal :(
I wkurza mnie to, że nie mam jak mu pomóc.

violavi

Post » Pon lis 14, 2011 15:29 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Zdj. z hoteliku u passy s.8

violavi pisze:Bobik w schronisku :cry:

8O 8O 8O
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lis 14, 2011 17:45 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Jest w schronisku :((

Bobik został przekazany schronisku w ubiegłą środę,ale dziś otrzymałam informację że już jest w kolejnym nowym domu.Mam nadzieję,to już będzie ostatni.Psina się sporo nawłóczyła w życiu...Faktem jest,że przez schronisko przechodzi dużo osób w poszukiwaniu psa dla siebie więc szanse jakieś zawsze są...Ale warunki są frustrujące.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Pon lis 14, 2011 18:53 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Jest w schronisku :((

Takie adopcje prosto ze schronu to zawsze ryzyko, postaramy się o wizytę poadopcyjną.
To zależy teraz od kierowniczki czy udostępni nam dane.
Jutro się okaże, dam znać jak będę już coś konkretnego wiedzieć.

violavi

Post » Wto lis 15, 2011 8:24 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Jest w schronisku :((

czekam na wiesci

Patmol

Post » Wto lis 15, 2011 11:12 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Jest w schronisku :((

Dziś nie ma p.kierownik w pracy, a pracownica, która odebrała tel. nic nie wie.
Będziemy dzwonić jutro, chyba, że uda nam się innymi drogami coś ustalić.

violavi

Post » Wto lis 15, 2011 13:40 Re: Wspaniały pies Bobik szuka domu! Jest w schronisku :((

ale on błyskawicą poszedł do nowego domu
ciekawe jaki ten dom

Patmol

[poprzednia][następna]