DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2011 12:05 Re: DT Smarti 7 !!

Smarti, co tu się dzieje? 8O
Toż to jakaś inwigilacja jest, nooo :lol:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 08, 2011 12:07 Re: DT Smarti 7 !!

Erin pisze:Smarti, co tu się dzieje? 8O

a bo to ludziom można w pełni ufać?
Pewnie można tylko nie wolno, lepiej tego unikać :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 08, 2011 12:18 Re: DT Smarti 7 !!

Marzenia11 pisze:

Oj tam, ja Ci ufam ... uff, uff :D

Erin

Post » Wto lis 08, 2011 12:30 Re: DT Smarti 7 !!

Erin pisze:
Marzenia11 pisze:

Oj tam, ja Ci ufam ... uff, uff :D

:D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 08, 2011 12:49 Re: DT Smarti 7 !!

To pls zajmijcie się moimi kiciami, a ja pojadę :D . Tak długo czekałam (od maja2010r).
No i na ten mój kręgosłup po operacji naprawdę dobrze by zrobiło. Brak mi sił na sprzątanie na Paluchu :? .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto lis 08, 2011 12:56 Re: DT Smarti 7 !!

jak słowo daję-szkoda że wcześniej nie powiedziałaś.
Kamil ma całkiem poważnie chętne studentki :ryk: weterynarii które aż się rwą o opieki nad kiciami :D :kotek:

tylko teraz na 14-go to bez szans którąś załatwić bo on jest "poza światem" i nie mam z nim kontaktu :D :D :D :ryk: -dopiero jak wróci..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 08, 2011 12:58 Re: DT Smarti 7 !!

Marzenia11 pisze:
MalgosiaZ pisze:
Marzenia11 pisze:
smarti pisze:jasne-ktoś musi pełnić dyżur podczas naszego z Marzenią urlopu :mrgreen:

żartowałam niestety :mrgreen: :ryk:

a ja nie - biorę urlop: zdrowotny! :ok: :ok: :ok: :wink:

Od 14.11-05.12 sanatorium w Krynicy Zdrój - może pojedziesz zamiast mnie :mrgreen: .

chętnie. Ale nie wiem czy do tego czasu wyadoptuję torpedy - chyba ze weźmiesz na DT.

Jesteście szurnięte! Odbyłam wczoraj rozmowę z Marzenią na ten temat! Proponuję, żeby wszyscy odpoczęli ( no może nie w tym samym czasie :mrgreen: bo ktoś musi stać na straży). Nie można dopuścić do takiej sytuacji, żeby podupaść na zdrowiu z powodów kocich... trzeba też żyć dla siebie, mieć czas na popierniczenie o dupie marynie ze znajomymi, na wyjazd i odpoczynek... A dyżury się zorganizuje :)
Małgosia do sanatorium !!!!!!!!!!!
Marzenia do lekarza!!!!!!!!!!!!!!
Smarti na wakacje !!!!!!! i my z TŻ-em też :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto lis 08, 2011 12:59 Re: DT Smarti 7 !!

Chętne studentki - fajnie to zabrzmiało :wink:

A ja do Irlandii 8)

Erin

Post » Wto lis 08, 2011 13:01 Re: DT Smarti 7 !!

Erin pisze:Chętne studentki - fajnie to zabrzmiało :wink:

A ja do Irlandii 8)

szcześciara :D

Jus87 pisze:
Marzenia11 pisze:
MalgosiaZ pisze:
Marzenia11 pisze:
smarti pisze:jasne-ktoś musi pełnić dyżur podczas naszego z Marzenią urlopu :mrgreen:

żartowałam niestety :mrgreen: :ryk:

a ja nie - biorę urlop: zdrowotny! :ok: :ok: :ok: :wink:

Od 14.11-05.12 sanatorium w Krynicy Zdrój - może pojedziesz zamiast mnie :mrgreen: .

chętnie. Ale nie wiem czy do tego czasu wyadoptuję torpedy - chyba ze weźmiesz na DT.

Jesteście szurnięte! Odbyłam wczoraj rozmowę z Marzenią na ten temat! Proponuję, żeby wszyscy odpoczęli ( no może nie w tym samym czasie :mrgreen: bo ktoś musi stać na straży). Nie można dopuścić do takiej sytuacji, żeby podupaść na zdrowiu z powodów kocich... trzeba też żyć dla siebie, mieć czas na popierniczenie o dupie marynie ze znajomymi, na wyjazd i odpoczynek... A dyżury się zorganizuje :)
Małgosia do sanatorium !!!!!!!!!!!
Marzenia do lekarza!!!!!!!!!!!!!!
Smarti na wakacje !!!!!!! i my z TŻ-em też :mrgreen: :mrgreen:

kiedy ja włąśnie usiłuję się wyrwać!!
marzę o tym!!

tylko że ja mam 18 tymczasów i do tego nie do końca zdrowych, a przy takiej ilości to nie są żarty-to nie jest 6 milusich kotków którymi każdy się jakby co zaopiekuje.
dlatego aby odpocząć muszę je najpierw wydać i żadnych innych nie wziąć a to jak widać nie jest takie proste- i abym była tu do końca dobrze zrozumiana-to nie jest żaden afront z mojej strony wobec kiciów czy wobec kogokolwiek-to jest po prostu niezbędna mi do daleszego sprawnego działania na taką skalę-przerwa techniczna :D :ok:
Ostatnio edytowano Wto lis 08, 2011 13:11 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lis 08, 2011 13:02 Re: DT Smarti 7 !!

Na razie to ja chcę, nie jadę :wink:

Fajny ten zielony kolorek - irlandzki taki :mrgreen:

Erin

Post » Wto lis 08, 2011 13:18 Re: DT Smarti 7 !!

A ja złożę kolejne podanie o sanatorium , to dostanę gdzieś tak ok.kwiecień-maj2013 :mrgreen: .
Do tej pory jakoś to wszystko poukładam :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto lis 08, 2011 13:20 Re: DT Smarti 7 !!

smarti pisze:
kiedy ja włąśnie usiłuję się wyrwać!!
marzę o tym!!

tylko że ja mam 18 tymczasów i do tego nie do końca zdrowych, a przy takiej ilości to nie są żarty-to nie jest 6 milusich kotków którymi każdy się jakby co zaopiekuje.
dlatego aby odpocząć muszę je najpierw wydać i żadnych innych nie wziąć

to ja - dzisiaj tradycyjnie - zacytuję :mrgreen: tym bardziej, że wiem co wiem :mrgreen:

alareipan - widzisz to??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto lis 08, 2011 13:57 Re: DT Smarti 7 !!

Trzy tygodnie na wydawanie masz, nim Kamil wróci :mrgreen:

smarti pisze:
Bianka 4 pisze:Link z nowego banerka prowadzi jeszcze ciągle do starego wątku :mrgreen:

Kocie :roll: ..poratuj :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=135368][img]http://img577.imageshack.us/img577/3074/banerburania2.png[/img][/url]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 08, 2011 17:08 Re: DT Smarti 7 !!

Jutro wizyta pa dla Buranii - godz. ok 15 - lub chwilę później, centrum warszawy, ul. Dzielna,
w poniedziałek 14.11 ok.13 wizyta pa w Markach dla Isi -

i moje tradycyjne pytanie, bez specjalnych zobowiązań of kors - ktoś chętny na pójście ze mną?

Marzenia11

Post » Wto lis 08, 2011 17:09 Re: DT Smarti 7 !!

Dzięki Kocie :1luvu:

a tu miłe wiad. z domku Blusiaczka!

Piękne foty wstawi Marzenia,mam nadzieję :D

Witam pani Iwonko. Blusia przerejestrowana jest już na mnie. Formalności zakończone, ale ona od dawna czuje się u siebie. Ma swoje ulubione miejsca. Z drapaka ma kontrolę nad otoczeniem, lubi też wyglądać przez okno. Jest niezależna i nie na każde wołanie przychodzi- bo nie zawsze chce jej sie ruszyć. i to nie jej zależy na głaskaniu i drapaniu- ale nam. No chyba, że w grę wchodzi jedzonko . ...
...... podsyłam kilka fotek.Pozdrawiam Anna

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

no i niestety smutne wieści z domku Kizi i Mizi:

Witam,
Po dość długim czasie mam, niestety, niezbyt dobre wiadomości dotyczące kotów. W zeszłym tygodniu u Lotty/Kizi stwierdzono świerzba (po 5 dniach już prawie wyleczonego). Pani weterynarz stwierdziła, że musiała być nim zarażona już dawno temu (jeszcze przed wprowadzeniem się do nas), a widoczne objawy wystąpiły dopiero w ciągu ostatniego miesiąca. Dzisiaj obie kotki miały test na białaczkę i, niestety, Luna/Mizia miała wynik dodatni. Nie jest to pewne stuprocentowo, więc będzie miała powtórzony test za 3 miesiące. W tym wypadku lekarz też stwierdził, że musiała się zarazić będąc małym kociakiem. W sobotę planowany jest test krwi Lotty. Generalnie, koty mają umówione wizyty na con. najbliższy miesiąc, 2 razy w tygodniu. Myślę, że chciałaby/powinna Pani wiedzieć o tak ważnych/poważnych rzeczach i na pewno poinformuję Panią o wynikach najbliższego testu i o wszelkich innych rzeczach. Gdyby chciałaby Pani dowiedzieć się czegoś bardziej szczegółowego to na pewno odpowiem na wszelkie pytania przez maila czy telefon.
Nie potrafię napisać jak się z tym czuję i jak przykro i głupio mi pisać Pani tak kiepskie wiadomości.
Pozdrawiam
Martyna ......

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kizia i Mizia to kotki które były u mnie tylko w aucie-odstąpiłąm im domek który miałam sprawdzony pod kątem Toma&Jerrego bo te kicie dziewczyna która je miała postanowiła po pół roku oddać a nikt nie chciał ich wziąć-ich dt się ich wyparł...
Może wiedziała o chorobie Mizi :(

czy ktoś może mi doradzić jak mogę pomóc pani w kwestii białaczki?
póki co niewiele wiem o białaczce-tyle co się dowiedziałam jak podejrzewano ją u Promysia :roll:

ooo a skąd masz chętny domek na Isię??

nic się nie pucowałaś!
Ostatnio edytowano Wto lis 08, 2011 17:19 przez smarti, łącznie edytowano 5 razy

smarti

[poprzednia][następna]