Toż to jakaś inwigilacja jest, nooo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Smarti, co tu się dzieje?![]()
Marzenia11 pisze:Erin pisze:Smarti, co tu się dzieje?![]()
a bo to ludziom można w pełni ufać?
Pewnie można tylko nie wolno, lepiej tego unikać
Erin pisze:Marzenia11 pisze:Erin pisze:Smarti, co tu się dzieje?![]()
a bo to ludziom można w pełni ufać?
Pewnie można tylko nie wolno, lepiej tego unikać
Oj tam, ja Ci ufam ... uff, uff
Marzenia11 pisze:MalgosiaZ pisze:Marzenia11 pisze:smarti pisze:jasne-ktoś musi pełnić dyżur podczas naszego z Marzenią urlopu![]()
żartowałam niestety![]()
a ja nie - biorę urlop: zdrowotny!![]()
![]()
![]()
Od 14.11-05.12 sanatorium w Krynicy Zdrój - może pojedziesz zamiast mnie.
chętnie. Ale nie wiem czy do tego czasu wyadoptuję torpedy - chyba ze weźmiesz na DT.
Erin pisze:Chętne studentki - fajnie to zabrzmiało
A ja do Irlandii
Jus87 pisze:Marzenia11 pisze:MalgosiaZ pisze:Marzenia11 pisze:smarti pisze:jasne-ktoś musi pełnić dyżur podczas naszego z Marzenią urlopu![]()
żartowałam niestety![]()
a ja nie - biorę urlop: zdrowotny!![]()
![]()
![]()
Od 14.11-05.12 sanatorium w Krynicy Zdrój - może pojedziesz zamiast mnie.
chętnie. Ale nie wiem czy do tego czasu wyadoptuję torpedy - chyba ze weźmiesz na DT.
Jesteście szurnięte! Odbyłam wczoraj rozmowę z Marzenią na ten temat! Proponuję, żeby wszyscy odpoczęli ( no może nie w tym samym czasiebo ktoś musi stać na straży). Nie można dopuścić do takiej sytuacji, żeby podupaść na zdrowiu z powodów kocich... trzeba też żyć dla siebie, mieć czas na popierniczenie o dupie marynie ze znajomymi, na wyjazd i odpoczynek... A dyżury się zorganizuje
Małgosia do sanatorium !!!!!!!!!!!
Marzenia do lekarza!!!!!!!!!!!!!!
Smarti na wakacje !!!!!!! i my z TŻ-em też![]()
smarti pisze:
kiedy ja włąśnie usiłuję się wyrwać!!
marzę o tym!!
tylko że ja mam 18 tymczasów i do tego nie do końca zdrowych, a przy takiej ilości to nie są żarty-to nie jest 6 milusich kotków którymi każdy się jakby co zaopiekuje.
dlatego aby odpocząć muszę je najpierw wydać i żadnych innych nie wziąć
smarti pisze:Bianka 4 pisze:Link z nowego banerka prowadzi jeszcze ciągle do starego wątku
Kocie..poratuj
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=135368][img]http://img577.imageshack.us/img577/3074/banerburania2.png[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 125 gości