Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piano pisze:Hej to znowu ja. Mam zapytanie w nietypowej sprawie. Mianowicie czy budce może zacząć mieszkać jakieś inne zwierzę np gryzoń? Bo zamierzam postawić następną a na terenie gdzie chcę to zrobić widziałam jakieś zwierzę (typu gryzoń lub jeż) i nie był to kot a budka ma mieć przeznaczenie dla kotów.
piano pisze:Cud się stał budka wróciła!!! Wydaje mi się że w tym miejscu nie ma żadnego dozorcy i to teren miasta. Na pewno tam są koty dokarmiane i mają już jedną budkę drewnianą ale ona jest we wnęce śmietnikowej a moja obok na zewnątrz wnęki.
Ale mam dobry humora byłby jeszcze lepszy gdybym widziała kota wchodzącego do środka lub zainteresowanego tą budką. Teraz budka stoi sobie obok takich pojemników na surowce do recyklingu.
A te małe kotki sobie żyją pod takimi deskami dziś jednego próbowałam złapać ale się tak bidak schował pod te deski
(w bardzo niehigienicznym miejscu gdzie pełno rozkładających się resztek jedzenia)
że nie mogłam się do niego dostać a jak wróciłam to od razu wrócił na ogródek. Nie wiem co zrobić żeby on się mnie nie bał. Matka go jakby olewa on piszczy tam ale nie wiem z jakiego powodu ta matka to robi może on już jest duży a może go odrzuciła.
Aktualne?Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Zrobiłam z nich już jedną budkę i bardzo łatwo to idzie.
annafreesprit pisze:Aktualne?Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Jeśli tak, to ja zaklepuję i odbiorę w przyszłym tygodniu! Bo potrzebuję budki dla dwóch singli.
piano pisze:Czy ktoś wie jak kotka zachęcić do zamieszkania jakiś inny sposób niż jedzenie
czy może popachnić wejście i środek kocimiętką?
Szalony Kot pisze:annafreesprit pisze:Aktualne?Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Jeśli tak, to ja zaklepuję i odbiorę w przyszłym tygodniu! Bo potrzebuję budki dla dwóch singli.
Do przyszłego tygodnia to nawet będziesz miała gotowe budki ;]
Jeśli oni się lubią, to nawet jedna budka Ci wystarczy, ale spoko, mogą być dwie
Prakseda pisze:piano pisze:Czy ktoś wie jak kotka zachęcić do zamieszkania jakiś inny sposób niż jedzenie
czy może popachnić wejście i środek kocimiętką?
Walerianą.
Może ustawienie mu nie pasuje. Zbyt ruchliwe miejsce?
Czasami musi trochę potrwać zanim kocio zasiedli domek.
Szalony Kot pisze:Szalony Kot pisze:Do przyszłego tygodnia to nawet będziesz miała gotowe budki ;]annafreesprit pisze:Aktualne?Szalony Kot pisze:Przypomnę, że mam do oddania dwa pudełka styropianowe o wymiarach 40x60x24 w Warszawie.
Jeśli oni się lubią, to nawet jedna budka Ci wystarczy, ale spoko, mogą być dwie
Budki pojechały do Anny, została mi ostatnia o normalnych wymiarach.
Póki co to samo styropianowe pudło, mogę oddać.
Im dłużej u mnie siedzi tym większa szansa, że skończy jako budka na moim osiedlu
kociara20 pisze:Czy masz jeszcze do oddania lub na sprzedaż jakieś styropianowe pudło? Dokarmiam bezdomne kociaki na tyłach budynku gdzie pracuję. Chciałam postawić im budkę,żeby tak nie marzły, bo zima za pasem, daj znać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 180 gości