PODKARPACIE KOTY PROSZĄ O WSPARCIE I DOMKI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 13:36 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Będę dzwonić dzis do Pani Marty to dowiem sie więcej dlaczego maluszek odszedł :cry:
Wiem że łapeczka była złamana i miał ją nastawianą po zabiegu było wszystko dobrze kociak sie wybudził.
:cry:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Sob lis 05, 2011 17:45 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

rene, wklejam zdjęcia, w tytułach zdjęć info o płci i wieku, zobaczysz, jak będziesz mnie cytować i ew. przeklejać do pierwszego lub innego wątku.. :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

rene, wklejone zdjęcia to miniatury, po kliknięciu na fotkę, ona powiększa się; obrobione zdjęcia mogę wysłać Ci na mail lub innej cioci :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob lis 05, 2011 21:31 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Czy te kotki są w schronisku czy w lecznicy?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie lis 06, 2011 12:02 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Haniu Wielkie dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Te kociaki są w lecznicy akurat pod opieką P Marty Były bardzo chore są pozbierane z ulicy.
Wymagają opieki ale ich czas mija i niedługo będą w schronie :(

Koteczki są prześliczne a te białaski :1luvu: tylko brać i przytulać..

Rozmawiałam z Panią Martą jest rozpaczona bo okazuje sie że koty które dokarmia w różnych miejscach czasem za Przemyślem (gdzieś na stoku) porywa lis.
Lis już zabrał kilka młodych kotów :cry: i nic nie pomaga niektóre z tych kotów to dzikuski nie do złapania. Jedną kotkę przydało by się ja wysterylizować.

Pani Marta mówiła też że w schronie jest koteczek z problemami nerkowymi chodzi go doglądać dzis dostała karmę od jednego lekarza psychiatry zaprzyjażnionego dla nerkowców oraz pieniązki na jedzenie dla kociaczków ze schronu.
Dziś będą brzuchy pełne.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto lis 08, 2011 10:37 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Nikt nie zaglada :( .
Koteczki bardzo proszą o pomoc puszeczkową i domkową.

pani Marta wysłala mi na adres wydruk z banku i rachunki jak tylko dojdzie to wkleję.

Koteczki bardzo proszą o domki a jeszcze bardziej o karmę.

Teraz będzie dłuzszy wekend to postaram się opis zrobić do każdego kociaczka.

ciocie bardzo proszę o pomoc w karmie dla koteczków.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto lis 08, 2011 10:42 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Jakie ładne :1luvu: :1luvu: :1luvu: a to z ciemnym pysiem w różowej kuwecie jest zjawiskowe :1luvu: :1luvu: :1luvu: To jakaś mieszanka z persem, albo exo.Ogłosić je, domki powinny się znaleźć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lis 08, 2011 11:00 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Tak mi przykro, że Koteńce się nie udało :( Była tak blisko lepszego życia. Taka piękna...
[*]

Moje finanse wyglądają słabo, ale postaram się wystawić coś na bazarku.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Wto lis 08, 2011 11:17 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

ewar pisze:Jakie ładne :1luvu: :1luvu: :1luvu: a to z ciemnym pysiem w różowej kuwecie jest zjawiskowe :1luvu: :1luvu: :1luvu: To jakaś mieszanka z persem, albo exo.Ogłosić je, domki powinny się znaleźć.

Kociak podobno jest prze sympatyczny.
Postaram się napisać o nim w ten wekend i ogłosić kicie i inne futrzaste.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto lis 08, 2011 11:25 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

One wszystkie wyglądają na przemiłe.Ten czarnuszek też jest jakiś bardziej puchaty, białaski to rzadkość, a ja najbardziej lubię buraski.Rude chodliwe, a więc jest duża szansa, że znajdą domki. :ok: :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lis 08, 2011 12:06 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

ewar pisze:One wszystkie wyglądają na przemiłe.Ten czarnuszek też jest jakiś bardziej puchaty, białaski to rzadkość, a ja najbardziej lubię buraski.Rude chodliwe, a więc jest duża szansa, że znajdą domki. :ok: :ok: :ok: :ok:

- W typie persika to koteczka wysterylizowana tylko brać i kochać
- czarny kotek z krawatką to pól roczna koteczka tylko brać i kochać
- rudy kotek to koteczka wysterylizowana tylko brać i kochać

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

ładne opisy zrobie na wekendzie bo w pracy znowu niemam prog. i nie widze zdjęc.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Wto lis 08, 2011 12:17 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Madziulla pisze:Moje finanse wyglądają słabo, ale postaram się wystawić coś na bazarku.

dziękuję kochana ciociu :1luvu: :1luvu:

Naprawdę kociaczki potrzebują pomocy .

ja tu jak widzicie poruszam sie jak kaleka, :roll: zdjęc nie umiem wklejać i proszę Hanię o pomoc , bazarków to już całkiem czarna magia, :oops: eh

ale jest dobrze wklejanie banerków opanowane. :mrgreen:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Czw lis 10, 2011 13:26 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Zaglądam, jutro luźniejszy dzień się zapowiada, popracuję nad bazarkiem.

Prześliczne koty na tych zdjęciach, aż trudno uwierzyć, że nie okupują foteli, kanap, legowisk we własnych domach :cry:

rene010 widziałam kiedyś bazarek wystawiony na potrzeby kociaków, gdzie przedmiotem bazarku była możliwość nadania imienia kociakowi - tzn. ktoś wpłacał pieniądze za to, że mógł wybrać imię kociakowi - taka chrzestna kocia mama/tata. Może zrobisz taki bazarek dla tych bied? To byłaby też jakaś forma promocji tych kociaków, wiecej osób mogloby się dowiedzieć o ich istnieniu. Poszukam tamtego bazarku i wyślę Ci na pw.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Czw lis 10, 2011 14:42 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Madziulla pisze:Zaglądam, jutro luźniejszy dzień się zapowiada, popracuję nad bazarkiem.

Prześliczne koty na tych zdjęciach, aż trudno uwierzyć, że nie okupują foteli, kanap, legowisk we własnych domach :cry:

rene010 widziałam kiedyś bazarek wystawiony na potrzeby kociaków, gdzie przedmiotem bazarku była możliwość nadania imienia kociakowi - tzn. ktoś wpłacał pieniądze za to, że mógł wybrać imię kociakowi - taka chrzestna kocia mama/tata. Może zrobisz taki bazarek dla tych bied? To byłaby też jakaś forma promocji tych kociaków, wiecej osób mogloby się dowiedzieć o ich istnieniu. Poszukam tamtego bazarku i wyślę Ci na pw.

Dziękuję ale z bazarkiem będę potrzebowała pomocy . :oops: Ja tu jeszcze raczkuję.

Kociaki sa cudowne, miziaste i bardzo potrzebują człowieka.
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt lis 11, 2011 7:29 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

Z bazarkiem pomożemy :) A bazarek, o którym pisze Madziulla, to bardzo dobry pomysł, ja kiedyś zostałam taką bazarkową matką chrzestną :)
Bura piękność (kotka, prawda?) na tle niebieskich kafelków - cud, po prostu cud!

EDIT: Literówki
Ostatnio edytowano Pt lis 11, 2011 9:31 przez Katia K., łącznie edytowano 1 raz
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pt lis 11, 2011 8:39 Re: Potrącona kotka [*] :-((. Potrzebna pomoc dla maluchów.

To link do ogłoszenia w sprawie kociąt.
http://tablica.pl/oferta/przygarne-3-ty ... Dl5il.html

przygarnę 3 tyg kocięta
Kraków Dodane przez Anna 10:49, 10 Paź 2011

Przygarnę porzucone kocięta w wieku 3 tyg lub mniejszym.
Kotki będą wykarmione mlekiem specjalistycznym. Nie przeszkadza mi jesli kotek będzie miał robaki, pchły (a pewnie będzie znaleziony gdzieś an ulicy/piwnicy). Zapewnię mu opiekę wet. i ciepły dom.

Może warto spróbować.
Pokaż mi swoje zwierzątko, a powiem Ci jaki jesteś.

elsia

Od: Pon wrz 10, 2007 10:25

[poprzednia][następna]