Wiem że łapeczka była złamana i miał ją nastawianą po zabiegu było wszystko dobrze kociak sie wybudził.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Jakie ładne![]()
![]()
a to z ciemnym pysiem w różowej kuwecie jest zjawiskowe
![]()
![]()
To jakaś mieszanka z persem, albo exo.Ogłosić je, domki powinny się znaleźć.
ewar pisze:One wszystkie wyglądają na przemiłe.Ten czarnuszek też jest jakiś bardziej puchaty, białaski to rzadkość, a ja najbardziej lubię buraski.Rude chodliwe, a więc jest duża szansa, że znajdą domki.![]()
![]()
![]()
Madziulla pisze:Moje finanse wyglądają słabo, ale postaram się wystawić coś na bazarku.
Madziulla pisze:Zaglądam, jutro luźniejszy dzień się zapowiada, popracuję nad bazarkiem.
Prześliczne koty na tych zdjęciach, aż trudno uwierzyć, że nie okupują foteli, kanap, legowisk we własnych domach![]()
rene010 widziałam kiedyś bazarek wystawiony na potrzeby kociaków, gdzie przedmiotem bazarku była możliwość nadania imienia kociakowi - tzn. ktoś wpłacał pieniądze za to, że mógł wybrać imię kociakowi - taka chrzestna kocia mama/tata. Może zrobisz taki bazarek dla tych bied? To byłaby też jakaś forma promocji tych kociaków, wiecej osób mogloby się dowiedzieć o ich istnieniu. Poszukam tamtego bazarku i wyślę Ci na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości