*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 19:26 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

pixie65 pisze:
Anda pisze:No i mam go w domu w sypialni.
Wygląda jak Dzidzia ze schronu ( to dla tych co pamiętają). Ma około 3 miesięcy i jest tak przymilny i nakolankowy i kochający, jakby wychował się na kolanach dobrych ludzi.

O, tak wygląda :arrow: Obrazek

8)

Jakiś taki bardzo ładny się wydaje 8O
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon lis 07, 2011 19:29 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Miss pisze:(...)

Zapytam w imieniu Andy, która chyba nie ma na razie dostępu do kompa: ZAPAKOWAĆ :?: :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 07, 2011 19:34 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

kwiatkowa pisze:
A dla podniesienia morale, Maui :1luvu: Zauważcie, że się kominka dorobiła :mrgreen:

...i koronkowej serwety i komórki... 8)
Chociaż kominka nie zarejestrowałam :?
Ale cóż - ślepam, fotorelację przegapiłam :oops:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon lis 07, 2011 19:37 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

pixie65 pisze:
Miss pisze:(...)

Zapytam w imieniu Andy, która chyba nie ma na razie dostępu do kompa: ZAPAKOWAĆ :?: :mrgreen:

Bardzo bym chciała, bo zaoszczędziłabym sporo kasy na kociaku 8) , ale jak masz zamiar mi go przesłać? :mrgreen: Ja w Lublinie będę pewnie dopiero na swój ślub czyli nie wiadomo kiedy :ryk:
Ale piękny jest! Widać, że wyrośnie z niego bycze kocisko.
Obrazek

Miss

Post » Pon lis 07, 2011 19:48 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

pixie65 pisze:
kwiatkowa pisze:
A dla podniesienia morale, Maui :1luvu: Zauważcie, że się kominka dorobiła :mrgreen:

...i koronkowej serwety i komórki... 8)
Chociaż kominka nie zarejestrowałam :?
Ale cóż - ślepam, fotorelację przegapiłam :oops:

Ma też grubego kota i miłą w dotyku dziewczynę :mrgreen:

Miss, on ma takie prawie pomarańczowe oczy, długi pyszczek - chociaz to może objaw schudnięcia jest. Ma też mnóstwo cetków/tek i łapy jak zając czarne. Jest przekochany. Bieresz??

Dzięki Pixie za wstawienie zdjęcia - kocina leżała na moich kolanach w pracy cały dzień :)

Siku i kupa w kuwecie.
Został ochrzczony w szkole - Władzio lub Bronek, bo moja szkoła im. Władysława Broniewskiego.
No sama nie wiem 8)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 07, 2011 19:57 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Anda pisze:
Miss, on ma takie prawie pomarańczowe oczy, długi pyszczek - chociaz to może objaw schudnięcia jest. Ma też mnóstwo cetków/tek i łapy jak zając czarne. Jest przekochany. Bieresz??

Miss, bieeer...dowieziem 8)

Ja jestem za Bronkiem :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon lis 07, 2011 21:41 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Ile tu się dzisiaj dzieje.

Ja też za Bronkiem jestem :)

Potrzebne są pieniądze na jakieś leki/karmę itp.? Mam zachomikowaną stówkę z bazarku dla LT, więc śmiało wołać.

Kwiatkowa mam tak samo z tym praniem, kubkami itp. Nie ogarniam :?

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon lis 07, 2011 21:50 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

pixie65 pisze:
Anda pisze:

Miss, bieeer...dowieziem 8)

Ja jestem za Bronkiem :ok:

No, ale jak? 8)
My mamy w planach dzieciaka na luty/marzec, miejscowego.
Obrazek

Miss

Post » Pon lis 07, 2011 22:01 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

maueczarne pisze:
Ja też za Bronkiem jestem :)

Potrzebne są pieniądze na jakieś leki/karmę itp.? Mam zachomikowaną stówkę z bazarku dla LT, więc śmiało wołać.

Mówicie, macie
Bronio ma wyczyszczone uszy :piwa:
Na razie wizytę i leki , oprócz kropli, dostaliśmy gratis. I saszetkę RC.
Kupiłam Suchą RC i kilka saszetek. Żwirek.

Więc ja na razie daje radę, a dalej zobaczymy.

Anda

Post » Pon lis 07, 2011 22:18 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Bronek jest wieśniackie...:/ Bronks? ;)
Cielę nasrało mi koło drzwi balkonowych, wyskoczywszy z kuwety, gdzie je zaniosłam.
Uszy wyczyściłam, tabletkę dałam.
Krowa miauczy.
Ja prawie nie mówię i właśnie dumam co tu zrobić, bo zajęcia jutro, a zwolnienie zupełnie mi nie na rękę...
Maueczarne... wysyłam gesta braterstwa w nieogarnianiu :piwa:
Pixie - kominek w tle za kotyma jest. Ale może i niewidoczny z tej perspektywy. Ja mam cały zestaw perspektyw ;)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Pon lis 07, 2011 22:29 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Bronx :) Spodobałoby się Tigerowej :twisted: Kompletnie amerykańskie. :mrgreen:

Anda

Post » Wto lis 08, 2011 8:14 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

kwiatkowa pisze:(...)
Ja prawie nie mówię i właśnie dumam co tu zrobić, bo zajęcia jutro, a zwolnienie zupełnie mi nie na rękę... (...)

Spróbuj homeogene9 albo homeovox.
Do tego sal ems (emskie)- tabletki musujące.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lis 08, 2011 9:00 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Homeovox raczej i na zapalenie krtani, chrypę dobre jest aconitum. 30ch z wody albo ch9 co kilka godzin - zalezy co ci jest dokładniej.

Anda

Post » Wto lis 08, 2011 11:20 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koleżanka mi mówiła, ze wczoraj idąc do szkoły, spotkała starszego pana który wypytywał o kotka. Inne uczennice widziały go jak błąkał się niedaleko szkoły.
Idę zaraz wieszać ogłoszenia.

Anda

Post » Wto lis 08, 2011 18:47 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-perska kotka, dorosła biała i małe

pwpw pisze:
MaDi pisze:Czy właściciele się znaleźli? Znam niemal identycznego psa z tych okolic.

Nie ma odzewu na ogłoszenia, ani ogłoszeń, ze ktoś szuka (schrony, net itd sprawdzone). Niestety pies pokazuje ząbki, tak, ze wczoraj zapadła decyzja o schronisku (o ile go przyjmą :roll: ).
Z tych okolic, czy okolic Mętowa? Bo tam są i sprawdzone to nie jego dom.
Edit: Sprawa beznadziejna ale spróbuje też tu. Zan ktoś doświadczony psi DT, psa wspomagałabym finansowo, niestety na pełne utrzymanie go mnie nie stać :( Powinien ktoś doświadczony na niego spojrzeć.

Świdnik ul. Poligonowa, tam widywałam takiego psa razem z beaglem.

MaDi

Od: Pon lis 01, 2010 11:41

[poprzednia][następna]