Jakiś taki bardzo ładny się wydaje

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Miss pisze:(...)
Jakiś taki bardzo ładny się wydaje![]()
kwiatkowa pisze:
A dla podniesienia morale, MauiZauważcie, że się kominka dorobiła
![]()
pixie65 pisze:Miss pisze:(...)
Jakiś taki bardzo ładny się wydaje![]()
Zapytam w imieniu Andy, która chyba nie ma na razie dostępu do kompa: ZAPAKOWAĆ![]()
pixie65 pisze:kwiatkowa pisze:
A dla podniesienia morale, MauiZauważcie, że się kominka dorobiła
![]()
...i koronkowej serwety i komórki...![]()
Chociaż kominka nie zarejestrowałam![]()
Ale cóż - ślepam, fotorelację przegapiłam
Anda pisze:
Miss, on ma takie prawie pomarańczowe oczy, długi pyszczek - chociaz to może objaw schudnięcia jest. Ma też mnóstwo cetków/tek i łapy jak zając czarne. Jest przekochany. Bieresz??
pixie65 pisze:Anda pisze:
Miss, on ma takie prawie pomarańczowe oczy, długi pyszczek - chociaz to może objaw schudnięcia jest. Ma też mnóstwo cetków/tek i łapy jak zając czarne. Jest przekochany. Bieresz??
Miss, bieeer...dowieziem![]()
Ja jestem za Bronkiem
maueczarne pisze:
Ja też za Bronkiem jestem
Potrzebne są pieniądze na jakieś leki/karmę itp.? Mam zachomikowaną stówkę z bazarku dla LT, więc śmiało wołać.
kwiatkowa pisze:(...)
Ja prawie nie mówię i właśnie dumam co tu zrobić, bo zajęcia jutro, a zwolnienie zupełnie mi nie na rękę... (...)
pwpw pisze:MaDi pisze:Czy właściciele się znaleźli? Znam niemal identycznego psa z tych okolic.
Nie ma odzewu na ogłoszenia, ani ogłoszeń, ze ktoś szuka (schrony, net itd sprawdzone). Niestety pies pokazuje ząbki, tak, ze wczoraj zapadła decyzja o schronisku (o ile go przyjmą).
Z tych okolic, czy okolic Mętowa? Bo tam są i sprawdzone to nie jego dom.
Edit: Sprawa beznadziejna ale spróbuje też tu. Zan ktoś doświadczony psi DT, psa wspomagałabym finansowo, niestety na pełne utrzymanie go mnie nie staćPowinien ktoś doświadczony na niego spojrzeć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości