Annazoo pisze:Nikt mi nie wyjada z talerza ani nie usiłuje pić z kubka... Dziwne...
się nie przyzwyczajaj za bardzo, będą kolejne tymczasy to znowu będzie narzekanie, że w spokoju zjeść nie możesz
Moderator: Estraven
Annazoo pisze:Nikt mi nie wyjada z talerza ani nie usiłuje pić z kubka... Dziwne...
charm pisze:Annazoo pisze:Nikt mi nie wyjada z talerza ani nie usiłuje pić z kubka... Dziwne...
się nie przyzwyczajaj za bardzo, będą kolejne tymczasy to znowu będzie narzekanie, że w spokoju zjeść nie możesz![]()
Annazoo pisze:charm pisze:Annazoo pisze:Nikt mi nie wyjada z talerza ani nie usiłuje pić z kubka... Dziwne...
się nie przyzwyczajaj za bardzo, będą kolejne tymczasy to znowu będzie narzekanie, że w spokoju zjeść nie możesz![]()
Już dziś
charm pisze:Annazoo pisze:charm pisze:Annazoo pisze:Nikt mi nie wyjada z talerza ani nie usiłuje pić z kubka... Dziwne...
Już dziś
![]()
ale nim zaczną się pakować do talerza to z parę dni minie
Pasibrzucha pisze:A zdjęcia kiedy będą?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości