Moderator: Estraven
horacy 7 pisze:Wetka powiedziała ,że szansa byłaby na uratowanie gdyby dostał gotową surowicę czyli caniserin lub feniserin ,które są ostatnio niedostępne.Surowica od dawcy całkiem nie jest taka pewna ,opadły mi już ręce.
Marzenia11 pisze:penelope tak naprawdę nie ma pewności, ze Riko by przezył, gdyby dostał gotową surowicę - liczy się stan kota, kiedy została podana, w jakim stopniu zaawansowania choroby itp, waznych jest wiele czynników...
penelope20 pisze:Marzenia11 pisze:penelope tak naprawdę nie ma pewności, ze Riko by przezył, gdyby dostał gotową surowicę - liczy się stan kota, kiedy została podana, w jakim stopniu zaawansowania choroby itp, waznych jest wiele czynników...
Oczywiście że tak ale mając oba wybrałabym ten sztuczny lek, bo kot-dawca po szczepionce mógł nie wytworzyć przeciwciał i taka surowica nic nie pomoże.
penelope20 pisze:O znalazłam: "Sorry, to we Wrocławiu maja feliserin:
Małgosia pisała: U dr Jonkisza we Wrocławiu jest feliserin. Sprawdziłam właśnie (tel. 71/ 348-26-01).
Jest na 4-6 kotów, opakowanie kosztuje między 150 a 200 zł."
joanna3113 pisze:Czy ta karma to z jakiegoś konkursu? Dlaczego nie było wiadomo czy dla kotów czy dla psów, bo może można załatwić dla kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Wojtek i 233 gości