A my niedzielę spędzamy typowo - czytamy trochę i spimy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:MaDi pisze:Witajcie
Poszukuję DT dla całej gromady kotów w różnym wieku, większość jest czarno-biała, żyją sobie w Kazimierzu ale do Lublina zostaną dostarczone bez problemu.
Wiem,że jest strasznie ciężko o jakiekolwiek miejsca dla kociaków ale nawet jeden maluch czy podrostek zabrany z tego miejsca to wielki sukces. Dorosłe koty są w dobrej kondycji wkrótce zacznie się ich sterylizacja.
Czy jest jakaś szansa aby umieścić gdzieś choć jednego malucha?
gdzie są w Kazimierzu??
Masz jakieś zdjęcia??
Dorosłe koty są w dobrej kondycji... a małe???
MaDi pisze:Czy właściciele się znaleźli? Znam niemal identycznego psa z tych okolic.
pwpw pisze:MaDi pisze:Czy właściciele się znaleźli? Znam niemal identycznego psa z tych okolic.
Nie ma odzewu na ogłoszenia, ani ogłoszeń, ze ktoś szuka (schrony, net itd sprawdzone). Niestety pies pokazuje ząbki, tak, ze wczoraj zapadła decyzja o schronisku (o ile go przyjmą).
Z tych okolic, czy okolic Mętowa? Bo tam są i sprawdzone to nie jego dom.
Edit: Sprawa beznadziejna ale spróbuje też tu. Zan ktoś doświadczony psi DT, psa wspomagałabym finansowo, niestety na pełne utrzymanie go mnie nie staćPowinien ktoś doświadczony na niego spojrzeć.
kwiatkowa pisze: Jak pusto było, to było... a teraz wysyp...
Ja więcej niż 2 kotów tymczasować nie mogę, już i na dwa czasem mam wnerw (Cielęcina sika mi do donicy).
Jak się u mnie zwolni miejsce, mogę mniejszą jakąś sztukę przygarnąć, albo kotkę na czas posterylkowy.
Ale to dopiero jak się coś zwolni - o Krowę niestety nikt nadal nie pyta... zasiedzi się u mnie:(
Zaczyna też pokazywać poroże... dzisiaj pogryzła mnie, kiedy chciałam jej pazury obciąć... rzadko kot oswojony tak się z zębami rzuca, jak ona...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 14 gości