A może by tak zdjęcia zapudrowanego ogona

chyba nie dotarł do mnie nr konta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Dzień pielęgnacji jak widzę![]()
ewkaa pisze:A może by tak zdjęcia zapudrowanego ogonaa najlepiej całej Wiewióry
![]()
ewkaa pisze:chyba nie dotarł do mnie nr konta![]()
Uważaj żeby go za bardzo nie wylizywałazabers pisze:Zmrol się obraził i poszedł (ze zwisającym pod ciężarem pudru) ogonem do "bazy" za niszczarką
ewkaa pisze:Uważaj żeby go za bardzo nie wylizywałazabers pisze:Zmrol się obraził i poszedł (ze zwisającym pod ciężarem pudru) ogonem do "bazy" za niszczarką
zabers pisze:Z ostatniej chwili - Zmrol odobrażony. Wylazł. Obrzucił mnie złowieszczym spojrzeniem. Poszedł szukać biedrona na firance. Biedron zwiał. Zmrol zawiedziony. Przylazł ostatni komar w tym sezonie. Zmrol radosny. Gnębi komara.
kotka doroty pisze:To życzę Tobie by Zmrol zgnębił komara,bo inaczej komar będzie gnębił Ciebie![]()
Byłam w ŚwidwinieTam jeden wielki remont
Biorą przykład z Poznania
![]()
![]()
Fotki pokemonów by się przydały...Glusia ściałam zobaczyć![]()
moś pisze:Juz spać?A ja chcialam powiedziec, ze kiedys dawno temu slyszalam od jakiegos hodowcy, ze na taki tlusty ogon sie stosuje plyn do mycia...naczyń
Birfanka pisze:A ja myslalam, ze przetluszczajacy sie ogon to specjalnosc kocurow, i to niekastrowanych(...)
Powiedzcie jeszcze, bom ciekawa-Zmrol kotka i wykastrowana, skad u niej tlusty ogon? Czy to specyfika rasy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 39 gości