KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 17:39 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Filomen pisze:kochani,
Efisia znowu jest chora i trzeba wspomóc Panią Martę trochę finansowo. U pani Marty jest też nasza Tania ale na szczęście nie choruje. Jeśli możecie wesprzeć panią Martę to na pw wyślę każdemu nr konta, bardzo proszę, pani Marta to koci anioł.
Obrazek

Efisiu kochana :ok: :ok: :ok: :ok: za twoje zdrówko :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lis 06, 2011 17:57 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

za zdrówko Efisia :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie lis 06, 2011 18:39 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

[quote="The Szops"]Witamy,
Byliśmy z Arletką w Lupusie i sytuacja wygląda następujaco: Arletka ma wielkie węzły przy gardle, więc ma problem z przełykaniem, ale najbardziej niepokoi Panią wet. ślady krwi w wymiotach. Trzeba sprawdzic jej węzły w jamie brzusznej zanim się zdecyduje o dalszym leczeniu :( Niestety nie wygląda to za dobrze. Arletka ma przyjechac jutro na USG między 15-17 - tą, żeby była dr Hyla. My dzisiaj nie możemy zadeklarowac, czy jutro damy radę pojechac. Jeżeli ktoś ma możliwośc to bardzo prosimy. Arletka ma dzisiaj dostac tolfinę i interferon tak jak było planowane. W gabinecie dostała zastrzyk przeciw wymiotom.
Arlecia tak mruczała przez całą wizytę, że nie można jej było osłuchac :lol:

Kotka złapana wczoraj na sterylkę niestety nie chce jeśc :roll: , a wieczorem i tak jej trzeba zabrac wszystko, bo jutro idzie na sterylkę.[/quot
Bardzo mi przykro ze Arletka jest chora :( - Marta dajcie znać jak Wam się ułożyło bo z tego co widzę USG jest dla Arletki sprawą pilną, może ktoś się jeszcze zaoferuje do wyjazdu z nią do lekarza - jak nie proszę o telefon .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lis 06, 2011 18:41 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

mam wieści od jadzi dzikuska - mamuśka w boksie zjadła michę mokrego :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie lis 06, 2011 18:57 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1 pisze:Marlenko gdyby Twój wujek był tak uprzejmy i wpadł do nas na chwilę porobić fajne zdjęcia Biedronkowi i Pędzlowi bo Arletce już fajne zdęcia zrobił można by zrobić także jakieś fajne wydarzenie na facebooku

Tereniu rozmawiałam już z wujkiem,
ten tydzień Nasz koci fotograf ma bardzo zajęty, przygotowuje jakiś jubileusz :? ale umówiliśmy się na początek przyszłego tygodnia :wink:
Oczywiście jeżeli znajdzie czas wcześniej da mi znać 8)

Cookie1706

Post » Nie lis 06, 2011 18:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Dorota Wojciechowska pisze:mam wieści od jadzi dzikuska - mamuśka w boksie zjadła michę mokrego :ok:

No to dobrze, że apetyt powoli zaczyna dopisywać :D

Cookie1706

Post » Nie lis 06, 2011 19:09 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?

gosiakot

Post » Nie lis 06, 2011 19:14 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

gosiakot pisze:W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?

Dobry pomysł Gosiu :roll: :D
Ja mogę dać na bazarek nową bluzkę i sweter (niechodzone :wink: )
ale zrobienia bazarku się nie podejmuje, bo jestem tępol i nie potrafię wrzucać zdjęć :cry: :smiech3:

Cookie1706

Post » Nie lis 06, 2011 19:34 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:
gosiakot pisze:W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?

ale zrobienia bazarku się nie podejmuje, bo jestem tępol i nie potrafię wrzucać zdjęć :cry: :smiech3:

dziekuje :D ja tez jestem w trakcie przetrzepywanie zapasow !!! szukamy prowadzacego :)

gosiakot

Post » Nie lis 06, 2011 20:02 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

Przypominam o dyżurach :)
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 07.11.-13.11.2011 r.
07.11. pon. rano Beatka wie. Teresa
08.11. wt. rano Marta wie. brak
09.11. śr. rano Beatka wie Ewa
10.11. czw.rano Marta wie. brak
11.11. piat rano Cookie wie. Agata
12.11. sob. rano brak wie. brak
13.11. niedz. rano Dorotka wie. Agata

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lis 06, 2011 20:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

gosiakot pisze:
Cookie1706 pisze:

dziekuje :D ja tez jestem w trakcie przetrzepywanie zapasow !!! szukamy prowadzacego :)

u mnie z fantami ciezko ale moge bazarek poprowadzic :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lis 06, 2011 20:30 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No to super :D

Cookie1706

Post » Nie lis 06, 2011 20:55 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

MartynaP pisze: u mnie z fantami ciezko ale moge bazarek poprowadzic :)

Dziekuja martyna , reszta na pw.

gosiakot

Post » Nie lis 06, 2011 21:23 Forum

A ja jeszcze przypomne i potwierdze ze spotkanie jutro w Muza Art Cafe na ul. Warszawskiej jest aktualne. PRZYBYWAJCIE ZATEM GROMADNIE :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie lis 06, 2011 21:29 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Rozkaz Mamuśka! :piwa:

Cookie1706

[poprzednia][następna]