Efisiu kochana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Marlenko gdyby Twój wujek był tak uprzejmy i wpadł do nas na chwilę porobić fajne zdjęcia Biedronkowi i Pędzlowi bo Arletce już fajne zdęcia zrobił można by zrobić także jakieś fajne wydarzenie na facebooku
Dorota Wojciechowska pisze:mam wieści od jadzi dzikuska - mamuśka w boksie zjadła michę mokrego
gosiakot pisze:W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?
Cookie1706 pisze:gosiakot pisze:W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?
Dobry pomysł Gosiu![]()
![]()
Ja mogę dać na bazarek nową bluzkę i sweter (niechodzone)
ale zrobienia bazarku się nie podejmuje, bo jestem tępol i nie potrafię wrzucać zdjęć![]()
gosiakot pisze:Cookie1706 pisze:gosiakot pisze:W zwiazku z choroba Efi proponuje urzadzenie bazarku na pomoc dla chorej Efi. Proponuje bazarek pod haslem BABY DLA EFI , zbieram zgloszenia na fanty ! sama oferuje ksiazki babskie "wyznania gejszy" ,"jak ona to robi" ," pani mecenas ucieka" , "rozbujana wyobraznie Oliwii Jules" i jeszcze inne babskie - zapraszam kobitki do zglaszania fantow . Moze ktos jest chetny do poprowadzenia takiego bazarku na rzecz pomocy w leczeniu Efi ?
Dobry pomysł Gosiu![]()
![]()
Ja mogę dać na bazarek nową bluzkę i sweter (niechodzone)
ale zrobienia bazarku się nie podejmuje, bo jestem tępol i nie potrafię wrzucać zdjęć![]()
dziekujeja tez jestem w trakcie przetrzepywanie zapasow !!! szukamy prowadzacego
MartynaP pisze: u mnie z fantami ciezko ale moge bazarek poprowadzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości