» Śro lis 09, 2011 18:14
Re: Zima to ciężki okres dla porzuconych zwierzaków ....
Dołuje mnie to wszystko ta znieczulica obojętność ludzka nie zna granic .;( Ochroniarze sobie jeżdżą pilnują ośrodka a KOTY one tam nie potrzebne nikogo nie obchodzą ale są .Są i beda bo ktoś tam zostawił kocurka bo sie znudził i kotkę też pewnie się znudziła na gwiadkę kupią sobie nowe zwierzę i tak się zaczęła gehenna zwierząt .Zwierzęta się rozmnażają a małe latem niczemu nie świadome bawią sie byle czym korzystają ze swojego dzieciństwa ;( .Przyjdzie jesień maluchy podrastają ludzi nie ma to nie ma i pożywienia wyciągniętego gdzieś ze śmieci , koty zaczynają być glodne , częś z nich zimy nie dozyje bo zdechnie gdzieś pod domkiem milionera ale dla niego liczy się tylko dobrobyt nie zwierze .Zwierze to w naszych czasach znaczy tyle co śmieć niestety to widzę coraz częściej , nie jeden w ośrodku tam się modli zeby te koty zimy nie przeżyły ale i ciocia i ja puki żyjemy zrobimy wszystko żeby te koty zime tą i każda inną przeżyły , bo zwierze to jest najcudowniejsza istota Na tym świecie .Dla mnie nie liczą się ludzie tylko zwierzęta , człowiek teraz jest taki zapatrzony w siebie nie widzi tragedii jaka rozgrywa sie na jego oczach , albo sam się do tego przyczynia .A w niedziele idzie do kościoła nie dobrze mi sie robi sorki że tak marudze ale jestem wściekła jak widze te małe istotki tam takie głodne to serce mi pęka , mi pęka innym NIE .
Ostatnio edytowano Pt gru 07, 2012 15:53 przez
lidka02, łącznie edytowano 1 raz