Moderator: Estraven
kamari pisze:Dziewczyny z Łodzi są bardzo prężne
Slonko_Łódź pisze:Zabiorę je i do jutra przesiedzą w transporterze w toalecie- jak się nic innego nie uda znaleźć to jutro pojadą do schronu.... Dziękuję wszystkim za zaglądanie i pomoc.
Ciągle mam nadzieję, że zdarzy się cud i znajdą się dwie miejscówki dla maluszków... Milutkich, miziastych, mruczących maluszów. Już jeden cud się zdarzył- wcale już nie mieliśmy przyjeźdżać w tym roku... Przez przypadek poszliśmy do sklepu i dowiedzieliśmy się, że są wywalone. TŻ właził przez ogrodzenie, żeby je wyciągnąć. Były tak zmarznięte, że Mrufka już prawie wcale się nie ruszła.... Prosiaczek jest większy i chyba silniejszy- próbował jeszcze uciekać. Miały tam umrzeć dzisiaj w nocy.... Miały szczęście. Czy to szczęście już się skończyło czy jeszcze trochę go zostało? Mam nadzieję, że jeszcze jeden cud się zdarzy...
cud na zamówienie w trakcie realizacji
kamari pisze:Za ciąg dalszy szczęścia![]()
![]()
Pogadaj z Ruru
Slonko_Łódź pisze:Kociaki siedzą w wannie....kamari pisze:Za ciąg dalszy szczęścia![]()
![]()
Pogadaj z Ruru
Do ruru pisałam- nie mam jeszcze odpowiedzi, ale z tego co piszą dziewczyny w Łodzi zakocenie totalne i raczej nie ma szans na DT. Na cud czekamy do jutra rana....

kamari pisze:One zawsze mają zakocenie totalne, ale jednocześnie, to najlepiej działający wolontariat w kraju. Dziewczyny świetnie działają i ....no po prostu są fantastyczne i dużo robią
Slonko_Łódź pisze:kamari pisze:One zawsze mają zakocenie totalne, ale jednocześnie, to najlepiej działający wolontariat w kraju. Dziewczyny świetnie działają i ....no po prostu są fantastyczne i dużo robią
Tego będę się trzymać..... Będzie mi jutro bardzo ciężko jak się nic nie uda znaleźć...
Może być ciężko, może to potwa, ale uratowałaś dwa życia.
Czyli czasu nie mamy... Na cud jest tylko kilka godzin....Slonko_Łódź pisze:Kamari tylko problem polega na tym, że ja ich nie mogę przechować.... Zostają tylko na nocCzyli czasu nie mamy... Na cud jest tylko kilka godzin....
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, Silverblue i 44 gości