Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ultra75 pisze:Do schronu trafił chyba z tydzień temu (ten z językiem na wierzchu...) Napisałam 'nowy', zeby było wiadomo, ze nie chodzi o kichającego czarnego (też w szpitaliku już od bardzo dawna).
ultra75 pisze:Relacja z dyżuru popołudniowego - a że dostałam dzisiaj 'ochrzan' od Piotra za to, że pisze krótko i 'na odczepnego', to postaram się o trochę dłuższą wypowiedź
(mam nadzieje, ze z sensem, bo łeb mnie dzisiaj boli cały dzień):
terenia1 pisze:ultra75 pisze:Relacja z dyżuru popołudniowego - a że dostałam dzisiaj 'ochrzan' od Piotra za to, że pisze krótko i 'na odczepnego', to postaram się o trochę dłuższą wypowiedź
(mam nadzieje, ze z sensem, bo łeb mnie dzisiaj boli cały dzień):
ultra75Piotrek ma po części rację oczywiście nie mówię na temat "ochrzanu" od Piotra
ale zasady tego forum sa takie, że wątek powinien żyć
wbrew pozorom może tu nie pisze jakaś oszałamiająca liczba osób, ale na 100% ten wątek czyta więcej osób niż nam się wydaje - i te osoby nawet czasem bez rozgłosu są w stanie pomóc
![]()
tak że faktycznie byłoby fajnie jak osoby które jeżdżą do schroniskowych kociaków pisały więcej na wątku, można robić zdjęcia i też tu zamieszczać, pisać o kociakach a może ktoś to przeczyta i zechce jakiegoś schroniskowego kociaka zabrać na tymczas - ludzie czytają ten wątek i jeśli ktoś będzie chciał pomóc to się odezwienie koniecznie ktoś musi się udzielać w wątku
no przepraszam , może się wymądrzam
wolontariusz pisze:Dzisiaj w schronie spokojnie na kociarni...
Nic nie doszło...ale też nie było żadnej adopcji:(...
Będzie ktoś jutro w schronie???
Proszsę o info...
Mój apel nie przyniósł żadnej odpowiedzi.... ani jednego posta z pomocą..szkoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 124 gości