Bardzo dziękuję! Miło mi!
Tak Agnieszko, wiem, że tak jest. Robisz tak nie tylko Ty. Czasem zastanawiam się kto jeszcze, czasem ktoś się ujawni, wiem kto odwiedza nas regularnie. Widzę zmieniającą się ilość wyświetleń nawet gdy nikt się nie ujawnia.
W Warszawie rano na balkonie na I piętrze od strony podwórka było 3 stopnie (czy tutaj nie działa górny indeks?). Jest ślicznie, świeci słońce. Jadąc rano tramwajem do pracy obok parku widziałam unoszącą się mgiełkę, topniejący szron.. Wieje lekki wiatr.
Mój balkon? Minął 20 październik, minęły bardzo ciepłe dni. Na budowie zmieniło się tylko tyle, że rusztowanie jest wyższe. Przed wyjazdem do Krakowa miałam dość bałaganu w pokoju i większość skrzynek wystawiłam na balkon. Ciekawe czy skrzynki okażą się dobrą maskotką?
Problem i zmiany w wydarzeniach dotyczy tych, które tworzę w ramach organizacji a dawniej ogromnej grupy, prywatnie mogę wszystko zrobić normalnie!
Wczoraj do posta wkleiłam dość chaotyczny fragment technicznej konsultacji ze wspólnego testowania nowych zasad na FB...
Dziewczyny ciągle czekam na informacje dotyczące aktualizacji wydarzeń – byłoby łatwiej je zauważyć na PW albo tutaj bo na Waszych wątkach mogę to przegapić... Swoją drogą szkoda, że bardzo rzadko dopisujecie komentarze....
Poranna herbatka wypita, maile sprawdzone dzięki czemu dzisiejszy plan pracy został skorygowany.
Życzymy Wszystkim miłego i spokojnego dnia!
Pozdrawiamy
Ewa & Choco & Mikuś