Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 22:04 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Ewuś, cały czas cichaczem podczytuję, ale się nie odzywam. Twoje zwierzaki na fotkach cudne - Choco w pościeli :1luvu: i Mruczuś na monitorze :1luvu:
Pozdrawiam :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pt lis 04, 2011 10:16 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

szybenka pisze:Ewuś, cały czas cichaczem podczytuję, ale się nie odzywam. Twoje zwierzaki na fotkach cudne - Choco w pościeli :1luvu: i Mruczuś na monitorze :1luvu:
Pozdrawiam :)

Bardzo dziękuję! Miło mi!
Tak Agnieszko, wiem, że tak jest. Robisz tak nie tylko Ty. Czasem zastanawiam się kto jeszcze, czasem ktoś się ujawni, wiem kto odwiedza nas regularnie. Widzę zmieniającą się ilość wyświetleń nawet gdy nikt się nie ujawnia. :1luvu:

W Warszawie rano na balkonie na I piętrze od strony podwórka było 3 stopnie (czy tutaj nie działa górny indeks?). Jest ślicznie, świeci słońce. Jadąc rano tramwajem do pracy obok parku widziałam unoszącą się mgiełkę, topniejący szron.. Wieje lekki wiatr. :D

Mój balkon? Minął 20 październik, minęły bardzo ciepłe dni. Na budowie zmieniło się tylko tyle, że rusztowanie jest wyższe. Przed wyjazdem do Krakowa miałam dość bałaganu w pokoju i większość skrzynek wystawiłam na balkon. Ciekawe czy skrzynki okażą się dobrą maskotką? :twisted:

Problem i zmiany w wydarzeniach dotyczy tych, które tworzę w ramach organizacji a dawniej ogromnej grupy, prywatnie mogę wszystko zrobić normalnie! :wink:

Wczoraj do posta wkleiłam dość chaotyczny fragment technicznej konsultacji ze wspólnego testowania nowych zasad na FB... :wink:

Dziewczyny ciągle czekam na informacje dotyczące aktualizacji wydarzeń – byłoby łatwiej je zauważyć na PW albo tutaj bo na Waszych wątkach mogę to przegapić... Swoją drogą szkoda, że bardzo rzadko dopisujecie komentarze.... :|

Poranna herbatka wypita, maile sprawdzone dzięki czemu dzisiejszy plan pracy został skorygowany.

Życzymy Wszystkim miłego i spokojnego dnia! :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy
Ewa & Choco & Mikuś
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 04, 2011 17:35 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Ja na fb Ewuś jestem bardzo rzadko,zazwyczaj włażę,jak czytam pocztę,że coś na mnie czeka i zazwyczaj jak wejdę to w locie
Ostatnio zabawiłam dłużej,po zmolestowaniu mnie przez kilka osób cobym zdjeć Misi trochę powstawiała to i przy okazji odpowiedziałam na zaległe wydarzenia
Tez jestem ciekawa czy coś poprawią z wydarzeniami,bo nie mogłam przedłużyc wydarzenia Willisa
Jak nie da rady przedłużyć to dla mnie bez sensu,bo trza będzie nowe wydarzenie robić :evil: :evil: :evil:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 05, 2011 0:05 Re: Choco, Mruczek[*] i Mikuś 3

Dziś nasza ukochana Czekoladowa Księżniczka imieniem Choco obchodzi swoje szóste urodziny!

Żyj nam Chocuniu długie lata, życzę Ci dużo zdrowia i spokoju bo tego potrzebujesz najwięcej, reszta jakoś się ułoży :birthday: :balony:
Dziś dostaniesz dużo ulubionego smakołyka czyli żwaczy wołowych a może zdobędę cielęcą kość i znacznie dłużej niż zwykle pobawimy się w aportowanie kamyczków na stadionie bo mam wolny dzień!

Właśnie wieczorem na Polsacie oglądałam film „Marley i ja” .... też o retrieverze... :|

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob lis 05, 2011 0:24 Re: Choco ma 6 lat!

Wszystkiego najlepszego ksiezniczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dużo zdrowka i jak najwięcej miłości do swoich Dużych :balony: :birthday:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lis 05, 2011 8:14 Re: Choco ma 6 lat!

Sto lat Chocuniu!
Miłości, zabawy i przysmaków od Dużych
I zdrowia na wiele, wiele lat!

:1luvu: :piwa: :balony: :torte: :balony: :piwa: :1luvu:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob lis 05, 2011 8:27 Re: Choco ma 6 lat!

:flowerkitty: 100 lat, Choco, 100 lat! :flowerkitty:

Mru I Reszta
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lis 05, 2011 19:28 Re: Choco ma 6 lat!

100 lat Królewienko
Zdróweczka dużo,bo całą resztę juz CI pańcia daje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:torte: :surprise: :balony: :birthday:

W życiu bym jej 6 lat nie dała 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lis 05, 2011 21:02 Re: Choco ma 6 lat!

Najlepszego Choco :balony: :balony: :balony: :torte:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Sob lis 05, 2011 21:55 Re: Choco ma 6 lat!

Sto lat dla Czekoladki (ma śliczne pysio - chyba jeszcze tego nie pisałam) :1luvu:
:flowerkitty: :balony: :birthday: :balony: :flowerkitty:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob lis 05, 2011 22:58 Re: Choco ma 6 lat!

:torte: :birthday: :balony: 100 lat!!!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 06, 2011 9:29 Re: Choco ma 6 lat!

Ja wiem, że ze spóźnieniem ...
Sto lat Choco :birthday: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lis 06, 2011 18:23 Re: Choco ma 6 lat!

bardzo radośnie wygląda :1luvu:

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Nie lis 06, 2011 18:52 Re: Choco ma 6 lat!

też spóźnione ale szczere dla czekoladki :balony:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie lis 06, 2011 22:58 Re: Choco, Mruczek [*], Mikuś! 3

Kończy się piękny słoneczny i ciepły weeckend, kończymy świętowanie urodzin Chocuni!

Bardzo dziękujemy za życzenia Wam Wszystkim – Danusiu, Małgosiu, Dorotko, Sylwia, Mayka, Agnieszka, Magda, Joanna (?), Szymon, Beatka i Marta ! :1luvu:
......
Dziś utworzyłam wydarzenia dla Asi z Warszawy ASK@ - Dom Tymczasowy Warszawa - Otwock - Śródborów też z Fundacji JoKot
Pamiętajcie proszę, że teraz wydarzenia od WKDT tzn. Warszawskie Kocie Domy Tymczasowe dostajecie ode mnie -w początkowej wersji nie widać mnie - dopiero muszę prosić właściciela strony żeby dopisała mnie, że jestem administratorem wydarzenia i ja je utworzyłam - aktualny wykaz moich wydarzeń i nowe wpisuję zawsze tutaj!

Punktualnie o godzinie 20:00 czyli gdy skończyła się możliwość tworzenia wydarzeń jako administratora strony organizacji zmienił mi się widok strony na FB...

Zdarzają się też wpadki z utworzeniem wydarzenia dla tego samego kota gdy nie dostałam zaproszenia, gdy nie miał podanego imienia - nie poznaję go albo gdy poprzednie wydarzenie miał kilka miesięcy temu :(

........
Tak, Chocula jest zawsze radośnie uśmiechnięta i ogonek aż jej się urywa - zawsze macha ogonkiem :twisted:

Czy znacie psa, który mruczy i trąca łapą. Siada sobie gdzieś taka śliczna figurka, wpatruje się swymi brązowymi oczyma, zaczyna trącać łapką i jak tu nie ulec.. Albo takie coś człowiek widzi gdy budząc się rano otwiera oczy...
Mruczący pies – nic dziwnego jeśli wychował ją Mruczuś...

Za każdym razem gdy wpatrują się we mnie takie ogromne brązowe oczka i na brązowym tle widzę tylko białka jej oczu przypomina mi się znajomy Japończyk – też miał takie spojrzenie..... czarne oczy, kruczoczarne włosy i dość ciemną karnacje...

Na dobranoc dla Wszystkich Gości ponownie Księżniczka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Życzymy miłego dnia! :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiamy Ewa & Choco & Mikuś :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lis 07, 2011 9:47 przez kussad, łącznie edytowano 2 razy
...Obrazek...Obrazek