Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Ja dziękuję Joannie Kalisz i anniekreft za zajęcie się ostatnią zmianą.
Jutro zwijam puszki i Łatkę.
Dostaliśmy też od wildhoney fajne fanty na bazarek (m. in. ręcznie robione kartki świąteczne). Dziękuję.
Przypomnę się z prośbą:queen_ink pisze:Potrzebuję w poniedziałek, wtorek (po południu) lub środę (wszystko jedno, kiedy) transportu dla Honoraty na przegląd przedadopcyjny i w czw wieczorem (ok. 18) odwiezienia jej do domu stałego, jeżeli wszystko będzie oki.
Czy może ktoś?
Na przegląd najbardziej pasowałby mi chyba wtorek, ale mogę się dopasować.
annakreft pisze:ja dziękuję Dominice, Asi i Uszce za szybkie przeszkolenie oraz Joannie za cierpliwe zajmowanie się puszką i ulotkami ....
Tweety pisze:queen_ink pisze:Ja dziękuję Joannie Kalisz i anniekreft za zajęcie się ostatnią zmianą.
Dostaliśmy też od wildhoney fajne fanty na bazarek (m. in. ręcznie robione kartki świąteczne). Dziękuję.
Przypomnę się z prośbą:queen_ink pisze:Potrzebuję w poniedziałek, wtorek (po południu) lub środę (wszystko jedno, kiedy) transportu dla Honoraty na przegląd przedadopcyjny i w czw wieczorem (ok. 18) odwiezienia jej do domu stałego, jeżeli wszystko będzie oki.
Czy może ktoś?
dostałam jedną puszkę, druga, pusta, została w GK, może nie ma sensu brać tej ode mnie, jest dość ciężka.
Łatka jutro organizuje wieczorek zapoznawczy i chyba pójdzie do domu
queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Ja dziękuję Joannie Kalisz i anniekreft za zajęcie się ostatnią zmianą.
Czy może ktoś?
dostałam jedną puszkę, druga, pusta, została w GK, może nie ma sensu brać tej ode mnie, jest dość ciężka.
Łatka jutro organizuje wieczorek zapoznawczy i chyba pójdzie do domu
Ale biorę ją jutro? Skoro Donia i Ritka smarczą?
Czy dom Łatki to jakiś spad po Wasylu, który do mnie dzwonił?
Tweety pisze:queen_ink pisze:Ale biorę ją jutro? Skoro Donia i Ritka smarczą?
Czy dom Łatki to jakiś spad po Wasylu, który do mnie dzwonił?
nie bardzo jest już możliwość zmian, chyba, że macie kogoś w zanadrzu.
To chyba nie po Wasylu, bo pani zadzwoniła po Uszkę ale odesłałam ją na stronę i oddzwoniła po Łatkę.
Jaśko pilnie potrzebuje człowieka, nie chce jeść nie głaskany, robi się co raz smutniejszy. On nie może wrócić na kociarnię ...
lutra pisze:Cała kolorowa piątka w domach:
RED mieszka sam, będzie rozpieszczany. Zresztą rozpieszczanie zaczęło się jeszcze przy mnie.
Pink mieszka z szynszylą, w domu rodzinnym p. Michała są 3 koty
Blue zamieszkała z dwiema dziewczynkami w Skawinie. Juz nawet wiedzieli o lecznicy dra Komendy...
Green zamieszkała z Mackiem III (dziewczyną, Pani wszystkie koty nazywa Macek, Mackowie dożywają 14 lat.
Yellow zamieszkał w domu z dużym ogrodem dalekooooo od drogi u b. miłej rodzinki z dwoma kocurami i beaglem. Pani chciała Marszałka, ale córka się uparła.
Jak jeszcze dziś w galerii sprzeda się Kulfon lub Monika, to się upiję z radości.
I jeszcze rzecz, o której już kiedyś było, a która jest bezsprzecznie konieczna, to posiadanie własnych książeczek.
Co powinno się w nich znaleźć, oprócz ewidentnych rzeczy: odrobaczenie, szczepienie, leczenie i dane właściciela.
Piszcie na mail (lub wysyłajcie sms, koszt w zależności od operatora).
lutra pisze:Trzymajcie kciuki, Państwo od Pink zastanawiają się nad Jagą, bo...
Michał powiedział, a drugi kot będzie czarny i w tym momencie ( naprawdę w TYM) Jaga weszła na kolana Basi, pogłaskała się, potuliła, potem poszła do Michała i wtulała się w jego brodę... Jeśli się tak stanie, to teoria Cammi, że od nas wychodzą przede wszystkim koty, które nie mają ogłoszeń (np Hope, Filip Batman), się potwierdzi.
Tweety pisze:......Łatka jutro organizuje wieczorek zapoznawczy i chyba pójdzie do domu
lutra pisze:Cała kolorowa piątka w domach:
RED mieszka sam, będzie rozpieszczany. Zresztą rozpieszczanie zaczęło się jeszcze przy mnie.
Pink mieszka z szynszylą, w domu rodzinnym p. Michała są 3 koty
Blue zamieszkała z dwiema dziewczynkami w Skawinie. Juz nawet wiedzieli o lecznicy dra Komendy...
Green zamieszkała z Mackiem III (dziewczyną, Pani wszystkie koty nazywa Macek, Mackowie dożywają 14 lat.
Yellow zamieszkał w domu z dużym ogrodem dalekooooo od drogi u b. miłej rodzinki z dwoma kocurami i beaglem. Pani chciała Marszałka, ale córka się uparła.
Jak jeszcze dziś w galerii sprzeda się Kulfon lub Monika, to się upiję z radości.
BarbAnn pisze:nie mialy ogloszen, ale mialy zdjęcia na FB
to tak gwoli wyjasnienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 291 gości