PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 21:47 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Zaglądam i... widzę, że troszkę lepiej z Wiktorem.
Za dalszą poprawę :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 04, 2011 22:41 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lis 05, 2011 10:06 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

I moje :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob lis 05, 2011 13:57 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Jestem i myślę o was :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Sob lis 05, 2011 17:13 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Witam cioteczki :D !
Takie zdjęcie dziś zrobiłam..

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lis 05, 2011 17:18 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lis 05, 2011 17:19 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

:D :ok: :D :ok:

Bazyliszkowa

Post » Sob lis 05, 2011 17:24 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Ano :D .
Jak widać aklimatyzacja Alusia przebiega bez większych kłopotów, pewnie, syki i burczenie jeszcze są, ale tak bardziej dla zasady, żeby nie było :D .
Kilka słów sprostowania na temat Alusia.
Aluś to w 100 % kot kuwetkowy. Nie mam pojęcia, czemu u pani J. posikiwał, u mnie nie zdażyło się to ani razu.
Niewątpliwie Aluś ma charakter, ale na pewno nie jest to charakter niedobry. Jest trochę jak mój Wiktor, wymaga uwagi i pieszczot wtedy, kiedy on sobie tego życzy.
Nie jest tak, że Aluś nie lubi psów, z powodzeniem je toleruje, a mojej Michasi łazi przed nosem.
I wogóle świetny z niego facecik :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lis 05, 2011 17:33 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Ano :D .
Jak widać aklimatyzacja Alusia przebiega bez większych kłopotów, pewnie, syki i burczenie jeszcze są, ale tak bardziej dla zasady, żeby nie było :D .
Kilka słów sprostowania na temat Alusia.
Aluś to w 100 % kot kuwetkowy. Nie mam pojęcia, czemu u pani J. posikiwał, u mnie nie zdażyło się to ani razu.
Niewątpliwie Aluś ma charakter, ale na pewno nie jest to charakter niedobry. Jest trochę jak mój Wiktor, wymaga uwagi i pieszczot wtedy, kiedy on sobie tego życzy.
Nie jest tak, że Aluś nie lubi psów, z powodzeniem je toleruje, a mojej Michasi łazi przed nosem.
I wogóle świetny z niego facecik :1luvu: .

może pani J. zmyslila ,zeby kota się pozbyc
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lis 05, 2011 17:34 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Jak widać na powyższym zdjęciu, Wiktorek mój żyje :D .
Dzisiaj nawet jakby lepiej sie miewa, chce wychodzić na siku, trochę popatruje przez okno...tylko z apetytem jeszcze kiepsko.
Ale od czego ma sie Dużą? Żeby tańczyła, jak królewicz zagra :D .
No to się Duża dwoi i troi.
Dziś trochę się pozbierałam do kupy...przede wszystkim większe porządki, bo bajzel w chałpie niesamowity :oops: , aż wstyd.
Pranie już rzucałam obok kosza, bo się nie mieściło :oops: . Zresztą piorę nadal...
A zaraz muszę swoją osobę do porządku doprowadzić...przez to wszystko nie pamiętam, kiedy sie czesałam ostatnio :oops: :oops: :oops: .

vip

Post » Sob lis 05, 2011 17:36 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Patrycja, lepiej poznajac Alusia utwierdzam się w przekonaniu, że osoba zmyśliła niejedno...
To po prostu kot pełną gębą.

vip

Post » Sob lis 05, 2011 17:54 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Jakie dobre u was wiadomości :ok: :ok: :ok:
Chłopaki wspaniałe :kotek: :kotek: :kotek: No i przede wszystkim pięknie wyglądają razem :1luvu:

I cieszę się bardzo, że z tobą Gosiu lepiej, tak trzymaj :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lis 05, 2011 17:57 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Marysiu, jeszcze ten jeden jedyny raz zdołałam sie podnieść do pionu...ale chyba to ostatni...
Poza tym potrzebuję pomocy, i poszukam jej w przyszłym tygodniu...
Teraz jest dobrze, ale jak coś wyskoczy, to nie chcę się totalnie załamać...komuś jeszcze jestem potrzebna.

vip

Post » Sob lis 05, 2011 18:13 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

vip0 pisze:Marysiu, jeszcze ten jeden jedyny raz zdołałam sie podnieść do pionu...ale chyba to ostatni...
Poza tym potrzebuję pomocy, i poszukam jej w przyszłym tygodniu...
Teraz jest dobrze, ale jak coś wyskoczy, to nie chcę się totalnie załamać...komuś jeszcze jestem potrzebna.

:ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pięknie się chłopaki dogadują :D Super, że Wiktor lepiej i w ogóle podziwiam Cię za to co robisz ...
I z tą pomocą :ok:
A tutaj cobyś nie zapomniała o takim jednym rudym chudzielcu...
Zgadnij w ile czasu można otworzyć pudełko, w który zamknięte są ulubione chrupki? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=fMd9VAe4mLU&feature=feedu

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob lis 05, 2011 18:14 Re: PIĘKNA I CZTERY BESTIE.....wątek z nadzieją na lepsze jutro.

Pilnuję Dużej telefonu i pilota, żeby nie mówiła, że nie ma ze mnie pożytku, o !
Aluś.

Obrazek

vip

[poprzednia][następna]