UMIERAJĄCA Z GŁODU PSOTKA ODRATOWANA ZOSTAŁ DŁUG POMOCY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2011 16:46 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Psota prosi o pomoc!
najszczesliwsza

Post » Pt lis 04, 2011 17:54 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Podniosę :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt lis 04, 2011 17:59 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

dziewczyny a to nie czasem nerki?
przy mocznicy robia sie nadzerki w pyszczku:(((
gerardbutler

Post » Pt lis 04, 2011 18:29 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Do mnie też możesz na maila przesłać zdjęcia.
Mała biedulka i przypomina Punię trochę w objawach
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt lis 04, 2011 19:17 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

gerardbutler pisze:dziewczyny a to nie czasem nerki?
przy mocznicy robia sie nadzerki w pyszczku:(((

Niestety, też o tym pomyślałam :(

Wydarzenie na FB dla Psotusi - imienniczki mojego Słoneczka: http://www.facebook.com/event.php?eid=241519079239790

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 04, 2011 19:33 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

W jakim sensie krew fatalna? Może jednak warto zrobić morfologię chyba, że przy takiej kondycji badania wyjda do bani, a moze jedak czegos z badań krwi mozna by się dowiedzieć? I mocz myslę, że waro by przebadać...

Trzymam kciuki za kotunię, biedna mała... mam nadzieje, że wyjdzie z tego :ok:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Pt lis 04, 2011 19:37 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Amanli pisze:W jakim sensie krew fatalna? Może jednak warto zrobić morfologię chyba, że przy takiej kondycji badania wyjda do bani, a moze jedak czegos z badań krwi mozna by się dowiedzieć? I mocz myslę, że waro by przebadać...

Trzymam kciuki za kotunię, biedna mała... mam nadzieje, że wyjdzie z tego :ok:

W sensie że bardzo gęsta,koteczka była odwodniona .Psotka dziś miała robione badania,Agata później wstawi wyniki i dobra wiadomość że po troszeczku zaczyna jeść :ok:
Anna Kubica

Post » Pt lis 04, 2011 19:42 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Jestem jestem

Jak tylko obrobię moje stadko to wstawię foto wszystkiego co mam.
najszczesliwsza

Post » Pt lis 04, 2011 19:44 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

A no to faktycznie dobra, oby jadła, po malusiu ale coś :D
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Pt lis 04, 2011 20:00 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Ciotki, wydarzenie rozsyłać - ras, ras!

I była prośba o numer konta - poproszę o namiary na PW.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 04, 2011 20:51 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Erin pisze:Ciotki, wydarzenie rozsyłać - ras, ras!

I była prośba o numer konta - poproszę o namiary na PW.

Dziękuję Erin w imieniu koteczki.
najszczesliwsza

Post » Pt lis 04, 2011 20:53 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

już wysłałam...a jakie są wyniki koteczki :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 04, 2011 21:18 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Mocno trzymam kciuki za Psotke.

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Pt lis 04, 2011 22:08 Re: ZAGŁODZONA UMIERAJĄCA TRIKOLORKA POTRZEBNA POMOC, DT I DS

Słuchajcie błagam o zrozumienie...
Mam na jutro zrobić prezentację, dowiedziałam się dziś, wezmę temat koleżanki, bo jej nie będzie i będę miała zaliczony referat...
I muszę napisać o genialnej książce Łurii referat, mam to w głowie...
Więc zdjęć dziś nie porobię i tak napiszę tylko z lekkim chaosem co i jak.

Nerki okej.
Wątroba nie, ale trudno się dziwić, zaszkodziła głodówka i steryd.

Dziś u wetki poszło 120 zł i 20 zł na jedzenie. Pomogła Ania Kubica za co Psotka jest wdzięczna :1luvu: ale to też trzeba uregulować...

Psotka... zrobiliśmy z TeŻetem jej kroplówkę wieczorem wg. zaleceń wetki. U wetki dostała "dufalajt" i witaminy. No i Psotka dziś jadła, małe porcje ale jadła. I to nie byle czego, bo Convalescensa albo Recovery puszkę dostała..

Pani Krysia w szoku ile to wszystko kosztuje, boi się co będzie...

Kotka na razie jest u niej, to jej dom, jej środowisko, jej pani.

Cały czas szuka dobrego DS.

Pomału prosimy o ogłoszenia...

Może się okazać, że będzie z godziny na godzinę potrzebowała DT, gdyby jej stan się pogorszył, gdyby nie chciała jeść. Pani Krysia nie nakarmi jej na siłę, nie ma jej kto pomóc.

Ja mam jutro szkołę, więc na poranną kroplówkę zabierze Psotkę Ania Kubica, a wieczorem podjadę ja.

W niedzielę pomyślimy, bo też mam szkołę... Może TŻ da się przekonać, ale po dzisiejszym jest wściekły...

Jest wściekły jak można do takiego stanu doprowadzić kota i tak lekko o tym mówić... Opowiadać... Pani Krysia jest starszą osobą, ja ją ciągle tym wiekiem i schorzeniami neurologicznymi tłumaczę, ale tutaj...

Przepraszam, że nie napiszę dziś nic więcej, ale naprawdę muszę przysiąść nad prezentacją i referatem...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]