Iweta pisze:Piotr, zakupiłam słome dla schroniska, przywioze ją przy okazji jak bedzie jechał mój TŻ Transitem
super... daj znać jak będziesz jechała - mam nadzieję spotkamy się w schronie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Piotr, zakupiłam słome dla schroniska, przywioze ją przy okazji jak bedzie jechał mój TŻ Transitem
Jaaga pisze:Koteczka, którą wczoraj Piotrek przywiózł do nas na DT:
Informacje do wstawienia jej na stronę.
Alicja - ok 4-mies., wysterylizowana, zdrowa, bardzo kontaktowa bura pregowana kotka. Odważna, miła, lubi towarzystwo ludzi i dopomina się o głaskanie. Może mieszkac z innymi kotami i psami.
Kontakt w sprawie adopcji: (32) 3533135, 660124623.
Piotrek, czy ona ma książeczke i jest zaszczepiona? Co z odrobaczeniem, ma czy zrobić?
Alienor pisze:Moja koleżanka chce oddać miski, obroże i smycze psie. Oraz klatki - oryginalnie fretkowe, ale jej koty chętnie tam bywająProblem jest taki, że ona niezmotoryzowana i nieco bezczasowa, więc trzeba by się z nią umówić i odebrać - jedna z klatek jest tak duża, że nie wejdzie na pewno nawet do kombi, za to kociaste miałyby do dyspozycji nawet 2 pięterka
Jest ktoś z możliwością takiego transportu?
wolontariusz pisze:Alienor pisze:Moja koleżanka chce oddać miski, obroże i smycze psie. Oraz klatki - oryginalnie fretkowe, ale jej koty chętnie tam bywająProblem jest taki, że ona niezmotoryzowana i nieco bezczasowa, więc trzeba by się z nią umówić i odebrać - jedna z klatek jest tak duża, że nie wejdzie na pewno nawet do kombi, za to kociaste miałyby do dyspozycji nawet 2 pięterka
Ciekawe o kim myślałaś jeśli chodzi o transport...![]()
Daj mi namiary ma koleżankę - transport załatwiony.
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:Alienor pisze:Moja koleżanka chce oddać miski, obroże i smycze psie. Oraz klatki - oryginalnie fretkowe, ale jej koty chętnie tam bywająProblem jest taki, że ona niezmotoryzowana i nieco bezczasowa, więc trzeba by się z nią umówić i odebrać - jedna z klatek jest tak duża, że nie wejdzie na pewno nawet do kombi, za to kociaste miałyby do dyspozycji nawet 2 pięterka
Ciekawe o kim myślałaś jeśli chodzi o transport...![]()
Daj mi namiary ma koleżankę - transport załatwiony.
No Piotruś ty to nam w myślach czytasz
ultra75 pisze:Nowy czarny w szpitaliku marnie wygląda, ale to pewnie przez katar.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 86 gości