Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
i "dostawa" do Kalisza w centrum po 16.30 w dni robocze LUB do Opatówka przed Kaliszem 8-16 w dni robocze LUB w "nierobocze" do ustalenia ale do Kalisza.
Przy "dostawie" PKP w gre wchodzi odbiór kota z dworca Opatówek lub kalisz, zależnie od godziny i dnia. Transporter "dostawcy" zwracam od razu.
ruru pisze:dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
i "dostawa" do Kalisza w centrum po 16.30 w dni robocze LUB do Opatówka przed Kaliszem 8-16 w dni robocze LUB w "nierobocze" do ustalenia ale do Kalisza.
Przy "dostawie" PKP w gre wchodzi odbiór kota z dworca Opatówek lub kalisz, zależnie od godziny i dnia. Transporter "dostawcy" zwracam od razu.
Super- dziękuje bardzo Dagmaro!,
zawsze to troszkę bliżej
Czyli
szukamy transportu do Wrocławia
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka
felusia pisze:ruru pisze:dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
zawsze to troszkę bliżej
Czyli
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka
Leonka mogę zwieźć PKP do Kalisza , tylko jeszcze nie wiem czy dałabym rade w czwartek po południu czy w piatek rano
ruru pisze:felusia pisze:ruru pisze:dagmara-olga pisze:dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
zawsze to troszkę bliżej
Czyli
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka
Leonka mogę zwieźć PKP do Kalisza , tylko jeszcze nie wiem czy dałabym rade w czwartek po południu czy w piatek rano
Asiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naprawdę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 151 gości