KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 13:27 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

Jest tak strona www.carpooling.pl - w wyszukiwarce jest to trasa popularna do przejazdów praktycznie co 2 dni, ktos jedzie - zabiera się osoby odpłatnie...może by zapytać czy i kota odpłatnie by zabrali? dużo sie wyników z ta trasa wyświetliło
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

Post » Czw lis 03, 2011 13:50 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

Hania Roszkowska na facebooku oferuje transporty samochodami jej firmy, jeśli mają po drodze, a jeżdżą dużo.
Podobnie tutaj renifer.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 03, 2011 14:19 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

Sprawdziłam to carpooling.pl, podzwoniłam i wszystkie oferty w najbliższych terminach były nieaktualne.

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Czw lis 03, 2011 14:21 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 03, 2011 14:26 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lis 03, 2011 14:29 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

dagmara-olga pisze:jeśli lepszy jest układ Łódź - Kalisz to ja mogę kota z Kalisza 11.11 zawieźć przed południem do Wro. Warunek - odbiór w konkretnym miejscu, dokąd jade - na Krzykach we Wro oraz odbiór z własnym transporterem

i "dostawa" do Kalisza w centrum po 16.30 w dni robocze LUB do Opatówka przed Kaliszem 8-16 w dni robocze LUB w "nierobocze" do ustalenia ale do Kalisza.
Przy "dostawie" PKP w gre wchodzi odbiór kota z dworca Opatówek lub kalisz, zależnie od godziny i dnia. Transporter "dostawcy" zwracam od razu.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lis 03, 2011 20:54 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

jest tu kto? nic się nie dzieje?
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Czw lis 03, 2011 21:37 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

dagmara-olga pisze:

i "dostawa" do Kalisza w centrum po 16.30 w dni robocze LUB do Opatówka przed Kaliszem 8-16 w dni robocze LUB w "nierobocze" do ustalenia ale do Kalisza.
Przy "dostawie" PKP w gre wchodzi odbiór kota z dworca Opatówek lub kalisz, zależnie od godziny i dnia. Transporter "dostawcy" zwracam od razu.

Super- dziękuje bardzo Dagmaro!,
zawsze to troszkę bliżej

Czyli
szukamy transportu do Wrocławia
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 03, 2011 21:40 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

mam pytanie: mam ogłoszenia tylko 5 kotów. Leonka nie ma i to rozumiem. Ale i tak mi jakos brakuje chyba jednego kota?

Mam:
Maciusię
Malutkiego
Mruczka
Pikusia
Pingwinka

w dodatku Mruczka i Pikusia nie mogę wstawić na swój portal, bo mi melduje, że takie ogłoszenie jest już w bazie? :?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 03, 2011 21:51 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

jest jeszcze kotek Maciuś, burasek, który ma kłopoty z tylnymi nóżkami
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw lis 03, 2011 22:25 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

ruru pisze:
dagmara-olga pisze:

zawsze to troszkę bliżej

Czyli
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka

Leonka mogę zwieźć PKP do Kalisza , tylko jeszcze nie wiem czy dałabym rade w czwartek po południu czy w piatek rano
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Czw lis 03, 2011 22:25 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

jest Maciuś i Maciusia- wysłałam Maciusia jeśli nie doszedł
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 03, 2011 22:31 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

felusia pisze:
ruru pisze:
dagmara-olga pisze:

zawsze to troszkę bliżej

Czyli
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka

Leonka mogę zwieźć PKP do Kalisza , tylko jeszcze nie wiem czy dałabym rade w czwartek po południu czy w piatek rano

Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
naprawdę?
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 03, 2011 22:32 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

ruru pisze:
felusia pisze:
ruru pisze:
dagmara-olga pisze:

zawsze to troszkę bliżej

Czyli
lub do Kalisza
dla grzecznego Leonka

Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
naprawdę?

tak,
bardzo lubię jezdzić pociągami
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Czw lis 03, 2011 23:08 Re: bezSzans,ale...7KOTÓW:(- Transoprt Łódź-WROCŁAW poszukiwany!

Asiu jesteś aniełem i już :aniolek: :aniolek:

MRrrrUCZEK
młodziutki, śliczny, kochany, łagodny...

Obrazek

MrRRuczuś to 1,5 roczny bury kocurek z białym krawacikiem i białymi łapkami. Mruczuś jest kotkiem, który uwielbia zabawę i lubi dzieci. Nie pogardzi zabawkami i mnóstwem głasków, które zaoferuje mu jego człowiek. Ten mały koci optymista lubi się przytulać i spać pod kołderką. Z takim futrzanym przyjacielem nie ma czasu na nudę. Mruczuś szuka swojego domku, najlepiej takiego na stałe, gdyż jego dotychczasowa właścicielka, po śmierci męża, idzie do Domu SENIORA. Kotek jest odrobaczony, zaszczepiony i z książeczką zdrowia. Korzysta z kuwety.
Kontakt: tatianacze@wp.pl

PINGWINEK nieśmiały
Obrazek

Pingwinek jest ślicznym biało-czarnym kocurkiem. Trochę nieśmiałym i potrzebującym czasu, aby zaufać swojemu człowiekowi, ale ten czas nie będzie stracony, jeśli ktoś odda mu swoje serduszko. Ten 5-letni kotek to spokojny, łagodny i domowy miziak o pięknym spojrzeniu. W sam raz na długie jesienne wieczory. Poszukuje swojego domku, najlepiej takiego na stałe, gdyż jego dotychczasowa właścicielka, po śmierci męża, idzie do Domu Seniora. Kotek jest odrobaczony, zaszczepiony i z książeczką zdrowia. Korzysta z kuwety i jest wykastrowany.

Kontakt: tatianacze@wp.pl
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]