delfinka pisze:
Płacić za wizytę chce Bożena (ciekawe z czego), ale życie pokaże.
Nie wiem, co zrobić, jeśli się okaże, że ani dr Garncarza ani dr Buczek nie będą mogli go dziś przyjąć.
dr Buczek niestety nie ma- będzie dopiero od soboty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
delfinka pisze:
Płacić za wizytę chce Bożena (ciekawe z czego), ale życie pokaże.
Nie wiem, co zrobić, jeśli się okaże, że ani dr Garncarza ani dr Buczek nie będą mogli go dziś przyjąć.
BOZENAZWISNIEWA pisze:W piątek umówiliśmy się ,że przyjeżdzacie do mnie.Teraz dostałam wiadomosc,ze cos nie halo jest...Nie lubie takich niespodzianek.Poza tym jestem bez internetu,korzystam z czyjejś gościnności...Telefonu nie odbierasz,więc nie wiem jak to widzisz dogadanie się...Za chwile wyjeżdzam bede po 21 dostepna telefonicznie...
BOZENAZWISNIEWA pisze:a i kotek ma na imie Czarnuszek...chciałabym,zeby nie zmieniano mu imienia w kazdym TDT...,dziękuję
delfinka pisze:Jak śmiałaś zmieniać kotu imię!!!![]()
Biedny Blackie, zgłupieje od tego wszystkiego
marta20 pisze:jejku Delfinka myśle że trochę prrzesadzasz.. wyśmiewać się z kogoś to nie łądnie:( Kłótnie nie pomogą kotku. Dziękuje Bożenie, Felin , Tobie i wszystkim co wspierają Czarnuszka proszę nie potrzebnie wstrzymasz kłótnie. Ja nie doczytałam się w wypowiedzi Bożeny nic co mogło by Cię rozzłościć. Bożena nie ma internetu do 10, więc wiadomości nie mogła przeczytać. Pewnie nie może doczekać się Czarnuszka jest tak przejęta ,że zabroniła zmieniać imięw końcu to będzie jej kotel
u mnie nazywał się Czaruś ale Bożena chciała żebym zmieniłą mu imię
I co w tym złego? Uważam że wyśmiewanie się jest niestosowne
Nie róbmy z miau dogo .
marta20 pisze:delfinka pisze:Jak śmiałaś zmieniać kotu imię!!!![]()
nie interesuje mnie, w którym domu jak mu imię zmieniano i czy w ogóle zmieniano i w ilu domach przebywał itd, natomiast ja koty nazywam tak jak uważam za stosowne i proszę mi niczego nie narzucać.
chodzi mi szczególnie o ten posty i wiem co piszę. Jeśli coś napisałam nie tak to wyjaśnij mi to .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 299 gości