5 super kotów z Pajęczna szuka DS lub DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 18:29 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Ta Kasia z Wa-wy znalazła DT dla jednego kotka. Za półtora tygodnia mama zawiezie do Wawy jednego szczęściarza.
Być może koleżanka mojej uczennicy weźmie Felusia. Ale wolałabym aby oba kotki wspólny domek znalazły, ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi,. co się ma :(

Dziś Fifi przyszła do mnie o 5.15 i zrobiła mi pobudek, bo ................pieszczot jej się zachciało. Wkładała mi swój malutki łepek do ręki i ocierała się, i tak chyba z godzinę. Ona jest bardzo słodka. Chodząca delikatność i łagodność.

Feluś ma nową zabawę. On jest taka szelma. Nabroi, nabroi i przychodzi przytulić się całym sobą.

Feli wchodzi do kuwety i patrząc z premedytacją na mnie, łapką z rozmachem wyrzuca żwirek z kuwety. Ma przy tym taką minę szelmowska. Dziś rano trzy razy mnie tak potraktował. Za ostatnim razem dostał klapsa małego w pupę i przestał. Przyszedł potulny do mnie i po prostu przytulił się całym sobą. Włączył motorek i ...........prawie do pracy się spóźniłam :)

Jak ich nie kochać :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw lis 03, 2011 21:13 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Cieszę się, że koteczek będzie miał DT w Warszawie i może jeszcze ten jeden Feluś. To wspaniała wieść. Ale jeszcze jedna dobra wiadomość. Czarnuszek parkingowy ma domek. Proszę czytać na wątki Kotki parkingowe. :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :ok:viewtopic.php?f=1&t=134953
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt lis 04, 2011 18:41 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Dziś dzwoniła pani z Łodzi i być może weźmie Dżerusia. Jutro ma zadzwonić i dać ostateczną odpowiedź.

olafen

Post » Pt lis 04, 2011 19:01 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Trzymam kciuki aby zdecydowała się. Jeśli zdecyduje się, to jutro zabierze go z Pajęczna. Ona ma jeszcze trzy inne kotki, więc Dżeruś miałby towarzystwo. On uwielbia inne koty.

Mama przyniosła dziś do domu jeszcze 3 koty. Dżeruś już jest w domu.
Na działkach została pingwinka z przetrąconym kręgosłupem. Jeśli pani zabierze jutro Dżerusia, pingwinka trafi do nas do domu i będziemy szukać jej domku. Oczywiście najpierw wet, co z tym kręgosłupem.

Za tydzień któryś kociak prawdopodobnie pojedzie do Wawy.

Jeszcze jest dzikawy brat Felusia. On jest dzikus, no i chyba trzy mamusie, które trzeba wystrylizować, a wtedy może za rok nie będzie małych kociąt.

olafen

Post » Pt lis 04, 2011 19:05 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Tutaj wspaniałe wieści o nowych adopcja koteczków. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt lis 04, 2011 19:11 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Pani Janino, u pani też super wieści :)

olafen

Post » Pt lis 04, 2011 19:31 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

A to zdjęcia z wczoraj i przedwczoraj :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu miłość kwitnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lis 04, 2011 19:33 przez olafen, łącznie edytowano 1 raz

olafen

Post » Pt lis 04, 2011 19:32 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

a teraz deser :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

olafen

Post » Pt lis 04, 2011 19:56 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

No zdjęcia są przeurocze, ta ich miłość to coś wspaniałego. Sliczne są koteczki, Feluś bardzo u pani wyładniał. Super fotki - jestem zachwycona ich urokiem. :ok: :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 05, 2011 14:59 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Cieszę się, że podoba się Pani :)

Mój komputer padł. Wszystkie dane w nim miałam, nie wiem, czy da się odzyskać.
O 16 ma przyjechać pani z Łodzi po kotka - Dżerusia :)
Może spodoba się jeszcze któryś jej mamie, to może .....................

olafen

Post » Sob lis 05, 2011 15:49 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Pani z Łodzi dziś nie przyjedzie, bo jej rodzice, przyszli ewentualni właściciele kotka, wyjeżdżają i nie chcą aby kota przenosić w tą i z powrotem. Może za dwa tygodnie przyjadą.
Ta pani, która dzwoniła wydaje się być bardzo miła i sama ma 3 koty, dwa ze schroniska a jednego znajdkę z podwórka :)

olafen

Post » Sob lis 05, 2011 15:55 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Jak koteczek jest odważny to by mu się nic nie stało. A Dżeruś chyba jest odważniaczkiem. Miałaby go gdzie na przyszłość zostawiać, znałby pozostałe towarzystwo. No to mama pani dalej ma wielką gromadkę kotków. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Sob lis 05, 2011 16:00 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

No ma, ale ja liczę na szczególną pomoc ze strony nieba :)

olafen

Post » Nie lis 06, 2011 16:21 Re: Kociaki na działce w Pajęcznie mają KK - potrzebna pomoc

Pani Janino, ja nie mam nic przeciwko, aby zwracała się pani do mnie na TY :)

U mojej mamy 4 kocięta. Starsze koty ledwie wytrzymują. Jedna wielka gonitwa po domu. Benek chory. Jutro zadzwonię i dowiem się kiedy dr Charmasa przyjmuje. Jak się wali, to się wali.

Moje dwa tymczasiki są słodkie. Fifi trochę niezależna. Gdy ja chcę ją wziąć na ręce, zmyka. Dopiero w nocy przychodzi sama i wtedy mam ją głaskać do oporu.

Felek musi być zawsze tam, gdzie ja. Zawsze w moim pobliżu. Ciągle wspina się na moje kolana. On ma taką śmieszną grzyweczkę na czole, a do tego ten jego charakterek sprawia, że jest taki szelma ale przekochany.Gdy się przytula, to całym sobą.

Słodkie jest to, jak te kotki okazują sobie czułość. Raz Fifi przychodzi do Felka i go całuje, liże. To Felek obejmuje swoimi łapkami Fifkę i ją liże i przytula. Te kotki są tak delikatne względem siebie, że tylko uczyć się takiego obejścia od nich.

Feluś próbuje przekonać do siebie moje 12.7 kilo żywej wagi, ale średnio mu to wychodzi :?

olafen

[poprzednia][następna]