[Białystok11]nadal kociakowo :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2011 19:52 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Nikomu nie jest potrzebna biedna niebieska koteczka? z sentymentu nazwałam ją Iwa, skrzecze całkiem jak mój Iwanek.

Obrazek

Jakbyście gdzieś widziały, że komuś zaginęła taka piękna kocia dama - to jest u mnie.
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Śro lis 02, 2011 20:07 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

dorotak97 pisze:Dzwoniła może do kogoś "kobieta" o głosie małej dziewczynki?To znaczy mówiła że jest pełnoletnia,ale zdania składała jak niepełnoletnia :roll:
Chyba jakiś wygłup był tel.514......

Do mnie też dzwoniła chciała przyjechać do mnie taksówką, zdążyłam się dowiedzieć, że miała dwa koty, które zginęły pod kołami samochodu. I szuka małego kotka do towarzystwa. Na wstępie zapytała czy mam kotki małe do sprzedaży? Dziwna osoba.... - tak teraz jak się zastanowię to możliwe, że to była ta sama dziewczyna co dzwoniła do mnie w poniedziałek od tych kotów wywiezionych do mamy - też był taki dziecinny głosik :roll:

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Śro lis 02, 2011 20:16 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Mnie też pytała czy mam małe kotki na sprzedaż :roll:
Myślę że jakaś małolata wydzwania.Później żałowałam że nie zaprosiłam jej do domu w celu poznania kotka. :twisted:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro lis 02, 2011 20:21 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

gagga pisze:Czy mamy jakąś trikolorową koteczkę?

Do mnie przyjechały dziś dwie około 3 miesięczne trikoteczki. Tzn. są takie w jesiennych kolorach. Zdjęcia wkrótce.

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Śro lis 02, 2011 22:05 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

beata87 pisze:

Do mnie przyjechały dziś dwie około 3 miesięczne trikoteczki. Tzn. są takie w jesiennych kolorach. Zdjęcia wkrótce.

To ja poproszę zdjęcia w trybie pilnym :)

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro lis 02, 2011 22:13 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

dorotak97 pisze:Dzwoniła może do kogoś "kobieta" o głosie małej dziewczynki?To znaczy mówiła że jest pełnoletnia,ale zdania składała jak niepełnoletnia :roll:
Chyba jakiś wygłup był tel.514......

Dzwoniła dzisiaj ok 17:00 spytała czy sprzedaje kotki i czy mam małą koteczkę

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Śro lis 02, 2011 22:54 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Taka osoba o dziecinnym głosie dzwoniła do mnie z miesiąc temu.Zapytałam ile ma lat.Jeśli dobrze pamiętam 22.Chciała kotka dla 5 miesięcznego dziecka by się przyzwyczaiły .Mieszka gdzieś za Białymstokiem, ale nie pamietam nazwy.Moje kotki tam nie trafiły i nie trafią.Dziś dzwoniła pani która na wstępie powiedziała,że rozmawiała z panią Asią ale tam kotek jeszcze nie wykastrowany więc szuka dalej,Wpadł jej w oko NATSU .Domek niestety nie dla niego bo wychodzący a to straszny panikarz i jak by uciekł to małe szanse na powrót.Równie dobrze moge go wystawić na podwórko.Zreszta mieli już kota ,który ponoć skończył pod kołami.Będziemy czekać w końcu znajdzie się TEN domek

Vil46

Od: Nie kwi 20, 2008 16:27

Post » Śro lis 02, 2011 23:28 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

viewtopic.php?f=20&t=135182
Mój kaleki bazarek na bąbelki :) :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Czw lis 03, 2011 8:29 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

janna019 pisze:Nikomu nie jest potrzebna biedna niebieska koteczka? z sentymentu nazwałam ją Iwa, skrzecze całkiem jak mój Iwanek.

Obrazek

Jakbyście gdzieś widziały, że komuś zaginęła taka piękna kocia dama - to jest u mnie.

Śliczna kicia, dziwne, że nikt jej nie szuka :?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw lis 03, 2011 11:03 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

gagga pisze:
beata87 pisze:

To ja poproszę zdjęcia w trybie pilnym :)

Tryb pilny na razie niestety nie będzie możliwy-fotograf jest bardzo zajęty. Ewentualnie zapraszam na osobiste oględziny:) Kotki są na razie bardzo nieśmiałe. Od wczoraj głównie chowają się pod szafką. Nie zauważyłam jednak żadnej agresji ze strony Bebilonki, tylko zwykle syczenie, więc w sumie nie mają powodu żeby tam siedzieć..

beata87

Od: Czw mar 27, 2008 22:42

Post » Czw lis 03, 2011 12:00 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Bazarek na Bąbelki, ale raczej dla mieszańców lub gości naszej stolicy.
viewtopic.php?f=20&t=135192&p=8154481#p8154481
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw lis 03, 2011 17:10 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw lis 03, 2011 17:57 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Luspa pisze: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: za nowy domek. Jestem pewna, że jeśli w końcu zdecydowałaś się ją oddać to do domku najlepszego z możliwych :)

No mam nadzieję, że lepiej już trafić nie mogła :wink: ale wiadomo jak to jest jak się przywiążesz, przez cały weekend czarne myśli, a jak jeszcze nowa pani nie odbierała telefonu (bo była w pracy) to w ogóle histeria 8) Dzisiaj byłam w odwiedzinach i chyba OK... Jeszcze tylko kwestia osiatkowania balkonu na wiosnę co było warunkiem adopcji i będę całkiem spokojna.

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Czw lis 03, 2011 21:20 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Znalazłam na dogo więc kopiuję

[QUOTE=AjdaTola;17934068]
Uwaga!!!!

W dniach 10-11.12.2011r. w Szczecinku (woj zachodniopomorskie) odbędą się warsztaty okulistyczne dla lekarzy weterynarii. Osobą prowadzącą będzie doc. Kiełbowicz. W związku z czym jest możliwość przeprowadzenia nieodpłatnych zabiegów okulistycznych. Poszukujemy psów ew. kotów wymagających specjalistycznej pomocy. Liczba zakwalifikowanych pacjentów jest ograniczona. Samej kwalifikacji do zabiegu
będzie dokonywał doc. Kiełbowicz.
Dlatego też jeśli ktoś z was jest właścicielem zwierzaka lub zna bidę z dogo wymagającą pomocy i chciałby z niej skorzystać proszę o kontakt pod adresem e-mail:

pani.doktor.wet@wp.pl

Ważne:
- w e-mailu proszę przesyłać zdjęcia oczu (dobrej jakości) wraz z historią choroby i namiarami na opiekuna/właściciela - to jest wymogiem wstępnej kwalifikacji,
- tak jak wspomniałam, jeśli pies zostanie zakwalifikowany do zabiegu, będzie on wykonany bezpłatnie bez żadnych dodatkowych kosztów, jedynym warunkiem jest dowiezienie pacjenta do Szczecinka i zgoda na wykonanie zabiegu
- na zgłoszenia czekamy do poniedziałku
- jeśli pacjent zostanie zakwalifikowany przez doc. Kiełbowicza, opiekun zostanie o tym powiadomiony

Ja na dogo będę w niedzielę wieczorem, dlatego też podałam e-mail do kontaktu z organizatorem czyli lek.wet. Karoliną Brach - specjalistą chorób psów i kotów. Na podany adres proszę przesyłać konkrety, czyli zdjęcia i wspomniane historie choroby. Prosimy też o wyrozumiałości ze względu na iż pacjenci poszukiwani są również poza doga i nie każdy pies może zostać zakwalifikowany - choć chcieli byśmy pomóc wszystkim.[/QUOTE]

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Czw lis 03, 2011 21:54 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

w przypadku oczków u moich bąbelków.... to raczej odpada, bo skoro jesteśmy pod dobrą opieką i czekamy na wygojenie rogówki aby ocenić co dalej z oczkiem to chyba to jest bez sensu. Tym bardziej, że podróż może być droższa jak sama operacja. I taki kawał drogi wieźć małe kociaki. Jakoś mam mieszane uczucia... to co oni będą się dopiero uczyć a nasze biedaki mają być królikami doświadczalnymi?

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

[poprzednia][następna]