dziękuję Ci.
Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:Ale to nie jest konkurs na dzielność, tylko kocią pięknotę![]()
Fasolka
Fasolko jestes piekna![]()
Gucio
zwierzak08 pisze:anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:Ale to nie jest konkurs na dzielność, tylko kocią pięknotę![]()
Fasolka
Fasolko jestes piekna![]()
Gucio
Fasolko nie kokietuj, tylko startuj w konkursie![]()
Kita
iwcia pisze:Bry Fasolko,
Duża znowu poleciała do swoich Dużych gadać z siostrą przez słuchawki, jakby nie mogła chwilę poczekać zaraz będzie w kraju, siostra oczywiście.
Ptachu
Haker1 pisze:Fasolko, w sobotę rozdrapałem sobie łapek.
Mam malutkie ranki między okiem a uchem.
Ale pazurków nie dałem sobie obciąć.
Haker
Fasolko, to małe, a właściwie duże czarne jest znowu u mnie.
Ależ on jest niegrzeczny, muszę na niego trochę pofukać.
Wiesz, on chce się gonić i bawić w zapasy, a ja nie mogę takich zabaw uskuteczniać.
Moja niesprawność łapek na to niepozwala.
Pysia
bagheera pisze:
Muszą się rozgadać, żeby potem impetu nie stracić![]()
Duduś
A ja śpieeeewaaaammm północną serenadę auuuuau miiiauuu uuuumrrraaauuuu uuuauauauauuu
MaryLux pisze:MiaudobryDuża dziś wstała, jak jeszcze było ciemno. I po co, ja się pytam grzecznie?
Inka
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:MiaudobryDuża dziś wstała, jak jeszcze było ciemno. I po co, ja się pytam grzecznie?
Inka
Może żeby ci Ineczko śniadanie naszykować?
Klakier domyślny
MalgWroclaw pisze:My z Pralcią dzisiaj się zbuntowałyśmy. Prawie uciekłam do szafy przed smarowaniem (prawie nie znaczy to samo, na szczęście - przyp. duża), a Pralcia też uciekała przed kroplami.
Od dwóch dni wszystkie (oprócz Florki) przychodziłyśmy do łazienki i duża nie wiedziała, co jest grane, a tam była piłeczka - wyprana i susząca się. Frania nawet wskakiwała po nią na deskę do prasowania, Pralcia czekała na dole. W końcu duża nam ją dała.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 66 gości