Na chwilę obecną jest 138 zł, czekam jeszcze na dwie wpłaty. No i bazarek cały czas trwa więc po drodze jeszcze pewnie coś będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Do max 2 miesięcy kociaki służą jako pokarm dla węży. Im mniejsze tym lepsze. I jest to tu bardzo realne, zwłaszcza że gość pisze, ze przyjechał z zagranicy.
Gdyby się odezwał jednak to spoko mogę go prześwietlić.
Marzenia11 pisze:Do max 2 miesięcy kociaki służą jako pokarm dla węży. Im mniejsze tym lepsze. I jest to tu bardzo realne, zwłaszcza że gośc pisze, ze przyjechał z zagranicy.
horacy 7 pisze:Marzenia11 pisze:Do max 2 miesięcy kociaki służą jako pokarm dla węży. Im mniejsze tym lepsze. I jest to tu bardzo realne, zwłaszcza że gość pisze, ze przyjechał z zagranicy.
Nigdy nie oddaje kotów do domów które piszą tylko sms ,więc kocięta tam nie pójdą ,specjalnie napisałam te 2,5 miesiący by sprawdzić jak zareaguje.W ogłoszeniach były zdjęcia z przed miesiąca więc się gość zainteresował.Wizytka będzie pewnie ale mam nadzieję ,że w sensownym domu.Niestety świadczy to tylko o tym jak trzeba uważać by nie skrzywdzić tych zwierząt które ratujemy.
horacy 7 pisze:Zosiu wstępnie umówiłam się na transport koteczki na weekend .Któraś koteczka dostanie szansę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 124 gości