Dyzia, Lenka, Bazyl, Jovi, Kostek - znowu tymczasy

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 29, 2011 16:42 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

trzymam kciuki :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lis 01, 2011 15:44 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Budki już ofoliowane. Przechodzą fazę testów. Tej ciężkiej pracy podjęli się na ochotnika dzielni Dyzia i Bazyl.

Obrazek

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto lis 01, 2011 16:14 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

też żem niedawno testował budke. Testy wyszły mi git. No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 01, 2011 16:46 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Widzę, że testy wypadły pozytywnie. :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 02, 2011 9:04 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

W ten weekend nie tylko zajmowaliśmy się budkami. Wreszcie poczułam przypływ weny twórczej i powstały te prace:

POSZEWKA NA PODUSIĘ
uszyta na zamówienie

Obrazek

Obrazek

PUDEŁKO "CZARNY KOT"
Rzeczy z kotami zazwyczaj są przeznaczone dla kobiet.
Ale może czasem mężczyzna też chciałby mieć koci drobiazg.
Dlatego powstało pudełko bardzo minimalistyczne i w formie i kolorze.
Ma wymiar 17x17 x 9 cm i jest czarno-srebrne.

Obrazek

Obrazek

ewung

Post » Śro lis 02, 2011 14:49 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

To pudełko wcale nie musi być dla mężczyzny 8)
Śliczne :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon lis 07, 2011 16:54 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Co nowego? :ok:

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 08, 2011 17:35 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Tak właściwie to u nas nic nowego. Byliśmy w odwiedzinach u Blusi. Urosła i dobrze jej we własnym domu. Wygląda na to że Kleo pójdzie do nowego domu w tym tygodniu. Tylko o Kostka nikt nie pyta. Martwię się oddaniem Kleo - ona jest płochliwa bardzo, mam nadzieję, że coś z tego będzie.
Ja mam trochę kłopotów zdrowotnych. Zmartwiona tym jestem bo byłam dziś u lekarza i znowu muszę iść na badania. Już mam tego po dziurki w nosie. Tak jak odżyłam ostatnio i nabrałam energii tak dziś wszystko mi sklapło znowu. Wpadli dziś do nas moi rodzice, mamę chyba czeka operacja oka. I to jedna z cięższych. Termin oczekiwania na państwową operację - pięć lat. No może się kolejka skróciła do trzech. Fajnie nie.
Na plus jest to że wreszcie znowu zaczęłam coś tworzyć bo miałam ostatnio kompletny zastój. I muszę jeszcze przetrwać środę i czwarte w pracy i mam tydzień urlopu - tak bardzo się cieszę na te wolne dni :dance:

a kotom tylko jedno w głowach
spanie
Obrazek

ewung

Post » Wto lis 08, 2011 19:49 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

niech Wam zdrowie służy, mam nadzieję, że wszystko się ułoży jak trzeba.
I koty niech będą zadowolone z nowych domów!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 09, 2011 8:37 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Dziękuję Dagmaro. Mam nadzieję, że kłopoty w końcu się skończą. A w wolnych chwilach powstali
Pan Kot który idzie z wizytą

Obrazek

do Panny Kotki

Obrazek

ewung

Post » Śro lis 09, 2011 8:46 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Piękna kocia para.
A dzieci to chyba trikolorki będą? :wink:

Bazyliszkowa

Post » Czw lis 10, 2011 14:43 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

ewung pisze:A w wolnych chwilach powstali
Pan Kot który idzie z wizytą

Obrazek

do Panny Kotki

Obrazek

Urocze :lol: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw lis 10, 2011 17:16 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Ja myślę, że on się idzie oświadczać ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie lis 13, 2011 12:20 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

Jestem okropnie zdenerwowana. Dziś przyjeżdżają ludzie zainteresowani Kleo. Chcą ją adoptować i wszytko byłoby super gdybym się nie bała o zachowanie Kleo. Ona wciąż jest płochliwa. Bardzo się stresuję czy to wszystko się uda. Ludzie wiedzą o jej płochliwości. Ale czy to ich nie przestraszy jak na żywo to zobaczą. Ja im mogę opowiadać że ona kocha głaskanie po łepku ale to tylko słowa. A jeszcze dobija mnie to że nasze koty jak ktoś przychodzi uciekają. I nakręcają się nawzajem. Martwię się co będzie. Mam do tego wrażenie, moje nerwy też mogą działać na kota. I będzie jeszcze gorzej. Czemu ja nie mogłam trafić na fajne miziaste tymczasy :-(

Pocieszam się tym że Ninka i Blusia w nowych domach sprawują się super. Dogadały się z rezydentami, lubią się głaskać.

ewung

Post » Nie lis 13, 2011 12:28 Re: Dyzia, Łatka, Lenka, Bazyl i Jovi-Duża na skraju szaleństwa

U nas jest to samo, jak przychodzą oglądać kota do adopcji. Pierwszy do pokazywania się jest Sznurek, potem może przyjdzie Szpilka zobaczyć czy nie ma czegoś do jedzenia, a sam zainteresowany przychodzi, jak już wszyscy wyjdą :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

[poprzednia][następna]