Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ka_towiczanka pisze:Zauważyłam dziwną prawidłowość: Osoby preferujące BARF, bardzo autorytarnie, wręcz zaciekle, krytykują wszystko inne i narzucają pozostałym swój wybór żywienia. Czyżby to ukryta frustracja, że spędzają czas na obliczeniach, kalkulacjach, przygotowaniach, podczas gdy ktoś inny po prostu nasypie chrupek do miski, a koty zdrowe, zadowolone, wsuwają aż miło?
ka_towiczanka pisze:karola7, ja rozumiem, co masz na mysli i o BARFIE tez pojęcie mam, tylko forma narzucania swoich opinii mi się nie podoba.
TO NIE JEST JEDYNY SŁUSZNY SPOSÓB ŻYWIENIA.TO JEST SPOSÓB W JAKI TY [i xyz, ]ŻYWICIE SWOJE KOTY
Ja żywię swoje inaczej - również prawidłowo! Czemu zwolennicy BARFA tak bardzo próbują udowodnić , że nie?
Czy koty, które nie chcą 100% mięsa, tylko wolą chrupki, są jakieś zboczone?![]()
Polecacie jakąś terapię, która im pomoże zrozumieć, że karma jest be?
A może głodem je?
Temat wątku: "Kontrowersyjny Whiskas" przechodzi na "Kontrowersyjne żywienie kotów czymś innym, niż surowe mięso"
Dla mnie osobiście, całkowite odrzucanie suchej karmy, to spora przesada. I znów: dla mnie.
Lilianna J-wie pisze:Ciekawe, co by mi poradzono na moją Nanę- persicę, która jest niesamowicie wybredna i jada tylko Whiskasa z tuńczykiem, tuńczyki z puszki i Royale dla persów
ka_towiczanka pisze:karola7, ja rozumiem, co masz na mysli i o BARFIE tez pojęcie mam, tylko forma narzucania swoich opinii mi się nie podoba.
TO NIE JEST JEDYNY SŁUSZNY SPOSÓB ŻYWIENIA.TO JEST SPOSÓB W JAKI TY [i xyz, ]ŻYWICIE SWOJE KOTY
Ja żywię swoje inaczej - również prawidłowo! Czemu zwolennicy BARFA tak bardzo próbują udowodnić , że nie?
Czy koty, które nie chcą 100% mięsa, tylko wolą chrupki, są jakieś zboczone?![]()
Polecacie jakąś terapię, która im pomoże zrozumieć, że karma jest be?
A może głodem je?
Temat wątku: "Kontrowersyjny Whiskas" przechodzi na "Kontrowersyjne żywienie kotów czymś innym, niż surowe mięso"
Dla mnie osobiście, całkowite odrzucanie suchej karmy, to spora przesada. I znów: dla mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, szalucpol1970 i 86 gości