Wydaje mi się, że rozpoznałam Cię na FB i zaprosiłam Ewa S to ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tak, tylko 4 (być może 5) maluchów się urodziło/uchowało w tym roku. Mimo że na dzień dobry było bodajże (gdzieś to jest zapisane...) 14-16 niewysterylizowanych kotek. Drugie tyleIzzi pisze:Strasznie dużo jest tam tych kotów, a z tego co czytam ciągle przybywa nowych dorosłych.
Izzi pisze:Ciężko ogarnąć taką gromadę. Faktycznie jeśli pomoc z Krakvetu by trafiła do trójmiasta to chociaż przez chwilę można będzie złapać oddech. Tego Wam życzę z całego serca.
jest nie tylko fotogeniczny ale też bardzo mądry, to on zgłosił stado do karmieniaIzzi pisze:Aha...no i SZEF ....urzekającyNawet mojemu TŻ-towi się podoba.
Jasne coś przygotuję ale nie wiem czy się dziś wyrobię, zaraz idę odbierać kotkę ze sterylki... na dzień dzisiejszy: 28 kotek wysterylizowanych, 8 kocurów wykastrowanych, 15 kotów w DS, 5 kotów w DT, 4 nie dały rady, 2 bardzo chore (szkieletorek i bidul), 1 poprzednio bardzo chory odżywa (kotka Zbój vel "Zjem Wszystko"), Senior odżył teraz będzie remontowany. Brat Szefa nie wyszedł z ciężkiego kataru ale jest bardzo silny więc myślę że na synergalu go z tego wyciągnę.kussad pisze:Szymon, bardzo dziękujęDopiero teraz widzę jakie są cudne i ile ich jest! Czy mógłbyś do mnie wkleić te na których jest ich najwięcej - zamarłam na ich widok... [...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości