[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 16:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dziękujemy za gratulacje dla Umy i Upadate Jantar. Cieszymy się ogromnie bo to koty, które nie mają jeszcze 11 miesięcy i tak dzielnie powalczyły z dorosłymi na Światówce. :kotek: :D

zochna

Od: Wto lip 04, 2006 18:23

Post » Nie paź 30, 2011 16:35 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Gratulacje dla tegorocznych WW, dzielnej Polskiej ekipy oraz wspaniałych organizatorów !!! :ok:

Chyba wysoko postawiliśmy poprzeczkę ;)

aprikot

Od: Pon lip 17, 2006 8:40

Post » Nie paź 30, 2011 17:29 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Faktycznie co do organizacji trzeba by długo mysleć by coś wymyslić złego ... no chyba , że mam jedna rzecz pierwsza "sala " jak dla mnie zbyt ciemna . Kto tam trafił miał pecha ...

Zgłaszam kilka fotek od oglądania .. link w podpisie
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Nie paź 30, 2011 19:32 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja mam tylko drobną uwagę, że z opóźnieniem wyświetlały się numery kotów na tablicy, i stewardka, przy sędzinie do której szli znajomi, stała po prostu zamiast sprawdzać, z jakimi nr podeszli ludzie z kotami do oceny, bo okazało się, że czekali na swoją kolei, a ich kolej już minęła, mimo, że na tablicy jeszcze powinni czekać...
Wiem tylko, że to była zagraniczna stewardka, może przestraszona, czy coś...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie paź 30, 2011 21:08 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

zochna pisze:Dziękujemy za gratulacje dla Umy i Upadate Jantar. Cieszymy się ogromnie bo to koty, które nie mają jeszcze 11 miesięcy i tak dzielnie powalczyły z dorosłymi na Światówce. :kotek: :D

serdecznie gratuluję nominacji!!!! piękne persy, rewelacyjnie przygotowane!!!!!!

Puffy

Od: Sob cze 03, 2006 14:17

Post » Pon paź 31, 2011 0:49 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

GIC Enkidu Złoty Brzeg*PL zrobił nam cudowną niespodzianką i zamiast spodziewanego EX2 lub 3 zdobył EX1 i certyfikat CACS, tym samym rozpoczynając długą drogę w kierunku Supreme Championa! Trzeba przyznać, że obaj konkurenci stanowili dość poważne zagrożenie, co tym bardziej cieszy! :)

Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, chociaż czasu za bardzo na pogaduszki nie miałam ;) i oczywiście organizatorom!

Wampisia
Nie o to chodzi by człowiek miał kota ale o to by kot miał człowieka...
Obrazek

Witek Nowak

Od: Pon lut 18, 2008 22:08

Post » Pon paź 31, 2011 1:47 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach. :!: To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje. :1luvu:

Ja tam jestem zadowolona, i już chcę do Chorwacji. :ryk:
Fiesta

Post » Pon paź 31, 2011 7:51 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Drugi dzień wystawy uwieczniony na zdjęciach już na naszej stronie.

Obrazek

Dzień drugi zaczyna się w 8 podstronie.Łącznie prawie 600 fotek z tej wystawy ...
http://www.domowe-tygrysy.info/galeria, ... ,33,1.html
Wrażenia niezapomniane :ok: .

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Pon paź 31, 2011 8:40 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

WIELKIE BRAWA DLA ORGANIZATORÓW :!: :ok:

Moje dwukilogramowe futro dzielnie zawalczyło na wystawie-Ex 1, CAGPIB, BIV, NOM :dance: :dance2:

korcia8820

Od: Sob kwi 16, 2011 20:46

Post » Pon paź 31, 2011 10:04 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach. :!: To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje. :1luvu:

Oj ..... zapominiałaś o Rysiu pani Ani Kozłowskiej , który zdobył też wysokie - 3 miejsce w kocurach HCL i Twoje 4 miejsce w kotkach HCS .... :ok: ...... Wszystkim gratuluję ...... :ok:

A ja :twisted: , jeżeli pojadę do Chorwacji ...... to ..... bez mojej gwiazdy ...... :? :twisted: :?
Ostatnio edytowano Pon paź 31, 2011 10:12 przez Sroka, łącznie edytowano 1 raz
:lol: :ryk: :lol:

Sroka

Od: Czw kwi 29, 2010 15:46

Post » Pon paź 31, 2011 10:05 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Witam wszystkich, dziekuję za gratulacje i ciepłe słowa. Za ogromny sukces uważam nominacje dwóch naszych kotów. Tym bardziej, że weszły one do klasy otwartej zaledwie 19 dni temu i konkurowały z naprawdę dorosłymi kotami.

PL * Jantar UMa - Ursa Maior JW
Obrazek

Obrazek

PL * Jantar Update

Obrazek

Obrazek
Obrazek

vodu

Od: Wto cze 30, 2009 9:52

Post » Pon paź 31, 2011 10:22 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas :)
Znajomych przeoczonych lub niepoznanych przepraszam, ale wiecie, do mnie to trzeba z wielkim transparentem podchodzić: „Tak to ja” :wink:

Gratulacje dla kotów :kotek:
Brawa dla organizatorów :ok: Poprzeczkę dla następnej światówki ustawiliście naprawdę wysoko.
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Pon paź 31, 2011 10:26 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Sroka pisze:
Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach. :!: To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje. :1luvu:

Oj ..... zapominiałaś o Rysiu pani Ani Kozłowskiej , który zdobył też wysokie - 3 miejsce w kocurach HCL i Twoje 4 miejsce w kotkach HCS .... :ok: ...... Wszystkim gratuluję ...... :ok:

A ja :twisted: , jeżeli pojadę do Chorwacji ...... to ..... bez mojej gwiazdy ...... :? :twisted: :?

Zapomniałam o długowłosych. :oops: Ale cieszy wiadomość że Polskie domuski są w czołówce najpiękniejszych kotów domowych Świata. :1luvu: Oby tak dalej. :ok:

Mojej nie poszło, ale czułam że tak będzie. :ryk: I tak jestem z niej dumna, bo grzeczna i w ogóle. Nawet długo pozwalała się rozciągać. 8O Fińskie dachowce (niektóre już nawet wielokrotne WW czy SW) są bezkonkurencyjne. Jeśli w Chorwacji nie będzie Finów z domowymi, to pojadę z młodą. :ryk: Ty też masz być. :ryk:
Fiesta

Post » Pon paź 31, 2011 10:48 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

eju pisze: Dzień drugi zaczyna się w 8 podstronie.Łącznie prawie 600 fotek z tej wystawy ...
http://www.domowe-tygrysy.info/galeria, ... ,33,1.html
Wrażenia niezapomniane :ok: .

Czy mogę pytanie? :oops:

Na drugiej stronie w 6 rzędzie z góry są 2 zdjęcia pani z duuużym kotem - co to jest za rasa? Pers??

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon paź 31, 2011 11:01 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Fiesta pisze:
Sroka pisze:

Zapomniałam o długowłosych. :oops: Ale cieszy wiadomość że Polskie domuski są w czołówce najpiękniejszych kotów domowych Świata. :1luvu: Oby tak dalej. :ok:

Mojej nie poszło, ale czułam że tak będzie. :ryk: I tak jestem z niej dumna, bo grzeczna i w ogóle. Nawet długo pozwalała się rozciągać. 8O Fińskie dachowce (niektóre już nawet wielokrotne WW czy SW) są bezkonkurencyjne. Jeśli w Chorwacji nie będzie Finów z domowymi, to pojadę z młodą. :ryk: Ty też masz być. :ryk:

:mrgreen: optymistka :mrgreen: ..... nie licz na to :lol: ..... i w Chorwacji też będą ...... :twisted:
Lepiej będzie jak w kraju nasze domowe gwiazdy będą rywalizowały ...... :ryk: .... tylko dobrze by było ..... gdyby więcej nas było ..... :kotek:

:1luvu: :kotek: DOMUSKI :kotek: :1luvu: ...... UJAWNIAJCIE SIĘ ....... :kotek: :mrgreen: :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
:lol: :ryk: :lol:

Sroka

Od: Czw kwi 29, 2010 15:46

[poprzednia][następna]