Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
zochna pisze:Dziękujemy za gratulacje dla Umy i Upadate Jantar. Cieszymy się ogromnie bo to koty, które nie mają jeszcze 11 miesięcy i tak dzielnie powalczyły z dorosłymi na Światówce.![]()
Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach.To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje.
![]()
Ja tam jestem zadowolona, i już chcę do Chorwacji.
Sroka pisze:Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach.To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje.
![]()
Oj ..... zapominiałaś o Rysiu pani Ani Kozłowskiej , który zdobył też wysokie - 3 miejsce w kocurach HCL i Twoje 4 miejsce w kotkach HCS .......... Wszystkim gratuluję ......
![]()
A ja, jeżeli pojadę do Chorwacji ...... to ..... bez mojej gwiazdy ......
![]()
![]()
eju pisze: Dzień drugi zaczyna się w 8 podstronie.Łącznie prawie 600 fotek z tej wystawy ...
http://www.domowe-tygrysy.info/galeria, ... ,33,1.html
Wrażenia niezapomniane.
Fiesta pisze:Sroka pisze:Fiesta pisze:Łatek pani Marty Janik... trzecie miejsce w kocurach.To najwyżej oceniony kot domowy z Polski - gratulacje.
![]()
Oj ..... zapominiałaś o Rysiu pani Ani Kozłowskiej , który zdobył też wysokie - 3 miejsce w kocurach HCL i Twoje 4 miejsce w kotkach HCS .......... Wszystkim gratuluję ......
![]()
A ja, jeżeli pojadę do Chorwacji ...... to ..... bez mojej gwiazdy ......
![]()
![]()
Zapomniałam o długowłosych.Ale cieszy wiadomość że Polskie domuski są w czołówce najpiękniejszych kotów domowych Świata.
Oby tak dalej.
![]()
Mojej nie poszło, ale czułam że tak będzie.I tak jestem z niej dumna, bo grzeczna i w ogóle. Nawet długo pozwalała się rozciągać.
Fińskie dachowce (niektóre już nawet wielokrotne WW czy SW) są bezkonkurencyjne. Jeśli w Chorwacji nie będzie Finów z domowymi, to pojadę z młodą.
Ty też masz być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości