PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

shira3 pisze:koty od pomponmamy fajne som :1luvu:

Wiem :-)
Cizia bardzo mi się podoba... :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie paź 30, 2011 11:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

jozefina1970 pisze:

Dziękujemy pięknie! 8) Nie będziemy się sprzeczać, gdyż oczywiste jest, że koty od pomponmamy fajne som (zaryzykuję nawet stwierdzenie, że najfajniejsze :twisted: ) a skoro ci się Cizia podoba to.... :roll: może przemyślisz? Na sponsoring mnie nie stać niestety :( Ale kicia grzechu warta... :mrgreen: Dowiozę osobiście! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie paź 30, 2011 11:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

pomponmama pisze:
jozefina1970 pisze:

Dziękujemy pięknie! :mrgreen:

Super jest to, że ma błękitne oczy :) No i ta jej kociolubność :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 30, 2011 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

shira3 pisze:No i ta jej kociolubność :1luvu:

Z tym gorzej - wiesz, Mru...
No właśnie polazłam na wasz wątek, żeby kićkę sobie pooglądać ale tam już same pajęczyny i nie mogę jej zdjęcia odkopać...
Fajnie by było cię poznać osobiście - opcja z dowozem bardzo mi się podoba :-)

jozefina1970

Post » Nie paź 30, 2011 12:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Cizia allegro ma może Ola poda linkę.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 30, 2011 12:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

allegro się właśnie dzisiaj skończyło :?
Obrazek
Oto Cizia :mrgreen: (ta po prawej :twisted: ) z dowozem nie żartuję - gdzie indziej to nie, ale do czarownicy te 300 kilometrów mogę machnąć z kotem w jakąś sobotę :roll: dostanę kawy? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie paź 30, 2011 12:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

No, cudne obie :-)
pomponmama pisze: dostanę kawy? :mrgreen:

Teraz? Czy jak przyjedziesz? Jak przyjedziesz to nawet obiad jakiś dostaniesz :-)
Serio - nie takie to proste z tym drugim kotem... I to nie tylko o finanse chodzi (chociaż w dużej mierze o to), pisałam wszystkie za i przeciw u nas. Teraz myślę o tym, żeby Puszeńka szczęśliwie przeszła testy, odrobaczanie, zaświadczenie, żebyśmy zdążyły to zrobić do przyjazdu Pani I., żeby zmieściły się w tych 48 h :evil: , żeby zwierzaki dobrze zniosły długą drogę...
A zaraz jadę do Juniora - Łatka, koleżanka pojechała na groby, muszę jechać sama.

jozefina1970

Post » Nie paź 30, 2011 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

OK - jeśli się zdecydujesz, to moja oferta jest aktualna 8) i tego obiadu ci nie odpuszczę wówczas :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie paź 30, 2011 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

pomponmama pisze:OK - jeśli się zdecydujesz, to moja oferta jest aktualna 8)

Ok.
pomponmama pisze:i tego obiadu ci nie odpuszczę wówczas :lol:

Obiad to może za dużo powiedziane - ale się postaram :lol:

jozefina1970

Post » Nie paź 30, 2011 12:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

jozefina1970 pisze:
pomponmama pisze:OK - jeśli się zdecydujesz, to moja oferta jest aktualna 8)

Ok.
pomponmama pisze:i tego obiadu ci nie odpuszczę wówczas :lol:

Obiad to może za dużo powiedziane - ale się postaram :lol:

może być kanapka :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie paź 30, 2011 13:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Pomponie, ja nie muszę mieć sponsoringu dot jedzenia, żwirku i weta. Za to poproszę o sponsorowanie pani do sprzątania, bo trzeci kot to więcej kłaków w domu, podrapanych mebli tez, a znając Lolencjusza to tez siki poza kuwetą. Co Ty na to :?:
Niesmak to ta pani powinna mieć :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie paź 30, 2011 13:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

A Poznanianki to co nic nie piszą, jak było na wystawie?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie paź 30, 2011 14:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Bolkowo droga, ja o pani do sprzątania też poważnie rozmyślam, bo jako żywo nie mam kiedy :? Sprzątam zazwyczaj w niedzielę, po łebkach, bo w sobotę siedzę nad raportami i prawdę mówiąc nie mam kiedy odpocząć. :( Niestety chwilowo mnie nie stać na panią do sprzątania, ale nie tracę nadziei, ze może kiedyś... Okna mam już takie, ze jak chcę sprawdzić jaka pogoda, to muszę internet odpalić :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie paź 30, 2011 16:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

villemo5 pisze:A Poznanianki to co nic nie piszą, jak było na wystawie?

Właśnie wróciłam z wystawy 8)
Padam,nogi mnie bolą,oczy mnie bolą,portfel pusty też boli :twisted:

Kotów Ci na tej wystawie zatrzęsienie 8O jakby to co najmniej kocia wystawa była :roll: :mrgreen:
Różne były:MCO ,NFO,devonki ach czasu nie wystarczy by wymieniać a co dopiero obejrzec każdego.Łaziłam ,zwiedzałam ,podziwiałam ach i och wdawałam :D Cuudne były wszystkie :1luvu:

Jednak największą radochę miałam dzisiaj 8) Trzymałam na rękach i miziałam forumową kotkę Gamisię zwaną Dzidzią(kotka MCO,kastratka z hodowli GREY SHEDOW.PL)
Boszszsz ...śliczności :1luvu: :1luvu: Co nie oznacza że,Miałka to jest brzydka.Ona jest najpiękniejsza,najfajniesza i najkochańsza zaraza moja.

Stoisk różnarakich było ogrom 8O Ceny też ogromne,jednak skusiłam się i dzisiaj kupiłam kociszonce krytą kuwetę i teraz oczekuję porad :czym ją wymyć i jak kocicę przyzwyczaić do krytego kibla :roll:
Zakupiłam także kilka próbek jedzonka,a trochę dostałam za darmochę :mrgreen:
Udało się także dzisiaj kupić laserek,szaleństwo nie z tej ziemi ,kota leży i odpoczywa :mrgreen:

Mnóstwo wrażeń,warto było być,widzieć,podziwiać,nawet trochi forsy wydać :ok: 8)
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie paź 30, 2011 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

To ja się wypowiem w kwestii kuwety, bo sukcesy liczne odniosłam w tej kwestii;
1. Przede wszystkim wyjmij drzwi od kuwety - kota sama wlezie, bo to takie fajne pudełko :mrgreen: Możesz wrzucić do żwirku jej kupkę, żeby wiedziała, że to jest teraz odpowiednie miejsce na zostawianie urobku. Nie zmieniaj teraz żwirku przypadkiem!
2. Jeśli chcesz ja przyzwyczaić do kuwety z drzwiami to;
- najpierw przyzwyczaj ją do krytej kuwety bez drzwi, niech kilka dni z niej korzysta i sobie utrwali, że tam jest kibelek
- po jakimś czasie przyklej w otworze drzwiowym przeźroczystą folię, która będzie imitować drzwi, czyli będzie przyklejona tylko w górnej części otworu i luźno będzie zwisać zasłaniając wejście. Ma być miękka, tak, żeby kota bez problemu pokonywała ta przeszkodę i wchodziła do kuwety - folia może być najpierw cieńsza, a potem coraz grubsza. Po około tygodniu możesz już zamontować drzwi majtlane

U mnie zadziałało. Problem tylko w tym, że Pompon zakopując urobek w kuwecie z drzwiami drapie w drzwi, waląc się nimi z rozmachem i niezłym hukiem w łeb. W nocy nie da się spać :? Ale może Miałka jest inteligentniejsza - w końcu babeczka i się w łeb osobisty walić nie będzie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]