grzes78b pisze:O oknach mówiliśmy.Nie rozmawialiśmy o roślinach ale skoro mieli kota juz to temat przypuszczam jest im znany.Dzieci nie maja.ja daje swoim kotom karme Royala i im proponuje taka samą.Zuza jest już po sterylizacji.
no to ok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grzes78b pisze:O oknach mówiliśmy.Nie rozmawialiśmy o roślinach ale skoro mieli kota juz to temat przypuszczam jest im znany.Dzieci nie maja.ja daje swoim kotom karme Royala i im proponuje taka samą.Zuza jest już po sterylizacji.
grzes78b pisze:To dobrze.ja nie mam doświadczenia i każda wskazówka jest dla mnie cenna
kotx2 pisze:czy w domu są małe dzieci
Korespondentka pisze:kotx2 pisze:czy w domu są małe dzieci
A w czym przeszkadzają małe dzieci ?
Wiem, że wiele dziewczyn będących DT ma małe dzieci, moje są ciut większe niż małe, ale były od "szczeniaka"przyzwyczajane do tego, że zwierzęta są istotami żywymi i że trzeba o nie dbać. Im wcześniej dzieciak pozna zwierzęta, tym będzie bardziej wrażliwy.
I szczerze powiem, że nie wiem jak się zachować, gdy widzę dziecko 6-cio czy 8-mio letnie, które chowa się za spódnicą mamy, bo piesek czy kotek "może podrapać lub ugryźć".
Ja to się czasem bardziej dorosłych obawiam niż małych dzieci![]()
grzes78b pisze:Wiadomosci z nowego domku Zuzy nie sa obiecujace.Zuza od wczoraj nie ruszyla sie z miejsca,gdzie ukryla sie gdy wyszla z transportera.Na kazde dzialanie wobec niej reaguje duza agresja-ktorej nie okazywala u mnie.Martwie sie bo nowi opiekunowie sa bardzo zaskoczeni i nawet powiedzialbym ze przerazeni cala ta sytua ja tak samo jak Zuza albo i bardziej.Niestety przujdzie ja zaszczepic,odczekac kilka dni i wroci na swoja ukochana wolnoscNie mozna nikogo zmuszac do zmiamy jak tego nie chce.
Amanli pisze:Niestety nowi właścieiele szybko się poddali i oddali Grzesiowy kicię, może to oznaczać tylko, że czekają ja lepsi właściciele i za to kciukasy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości