Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ozanna1405 pisze:Ja moge Kociakowi wylacznie DT zaoferowac.
monkfisz pisze:Hej!
WYstawilam dzisiaj kotka na wielu portalach. Napisałam też do TOZ we Wrocławiu i napisali mi, że jeżeli odpchle i zaszczepie kota, to chętnie wezma go i umieszcza w sklepie "kakadu". Nie wiem co o tym myślec, nie brzmi to zbyt dobrze. Poza tym jak juz wspomniałam nie mam za co odpchlic ani tym bardziej zaszczepic kociakaCo myslicie?
Ps. Czym tak naprawde jest DT? Jeżeli chciałabym oddac kociaka do domu tymczasowego, to na co się piszę w takiej sytuacji?
pozdrawiam serdecznie. Kocie forum, czyli ludzie tacy jak Wy mają naprawdę wielką siłe, i pomagaja w sposob, ktorego nie da sie przecenic. Wielkie wsparcie
turkawka pisze:My już dzisiaj umówione na popołudnie na transfer
monkfisz pisze:Tez myślę, ze DT u Ozanny jest najlepszym wyjściem. Chętnie bym z tego skorzystała, tylko co z odległoscia? W ogole martwie się o kotka, bo zaczął robic lekko rzadkie kupki, w dodatku 4-5 razy dziennie, ale to moze przez nowe nawyki zywieniowe. Nastepnym razem przygotuje mu kurczaka i gotowana marchewke. Generalnie ma wielki apetyt, dużo pije, ma błyszczace, czyste oczy i nos. Uszy troche brudne, ale chyba nic więcej w nich nie żyje. Dupka nie jest odparzona. Futerko tez bez widocznych rezydentów. Co do apetytu, to je strasznie łapczywie i nie moge mu zostawiac małego "conieco" na później, bo od razu wszystko połyka, prawie niegryząc
Ozanna1405 pisze:Ja moge Kociakowi wylacznie DT zaoferowac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 123 gości