Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arabella26 pisze:To może dlatego Selena wczoraj była taka rozdrażniona bo czuła że "coś" się zaczyna dziać.
Wczoraj jak byłam to niby wszystko było normalnie... Był tylko pawik jedzeniowy tak jak ostatnio co byłam na dyżurze ale nikt inny nie pisał że coś takiego miało miejsce przy ich dyżurach więc mam podejrzenia że któreś ma odruch wymiotny na mój widok![]()
Andua Ty na dyżurze byłaś czy tylko tak, bo się pogubiłam...
Jak coś to mogę tam jeszcze dzisiaj zajrzeć
felinae pisze:NIE BYŁA NAPOCZĘTA TYLKO JAK JĄ WYCIĄGAŁAM Z AUTA TO MI SIE TAK ZŁAPALO ZA WOREK ŻE NADERWAŁAM OPAKOWANIE!!!![/color]
Arabella26 pisze:Andua Ty na dyżurze byłaś czy tylko tak, bo się pogubiłam...
Jak coś to mogę tam jeszcze dzisiaj zajrzeć
felinae pisze:BASIA JAK KOT MA UBYTEK I Z TEGO CO MI MARTA PEZKAZAŁA PROPONUJE LECZENIA JAK U TEGO ZE WRZODEM ROGÓWKI CZYLI NEOMECYNA I SOLCOSERYL LUB CORNERGEL. NA RANE NA OKU NIE POWINNO SIE DAWAĆ STERYDU A DICORTINEFF GO MA!!!
hidi pisze:czy są zapisy na dyżury na nast tydzień?
ja mogę poniedziałek i wtorek wieczór, potem mam urlop i nie ma mnie tydzień.
herzpl pisze:przeciez pisalam ze byly dwa pawie na podlodze i jeden na boksach tam gdzie czarna spi
Arabella26 pisze:herzpl pisze:przeciez pisalam ze byly dwa pawie na podlodze i jeden na boksach tam gdzie czarna spi
przeoczyło mi się
My się piszemy na poniedziałek i wtorek rano oraz piątek i sobota wieczór![]()
Ile puszek idzie na karmienie ranne dla biegających swobodnie![]()
![]()
I która karma dla kogo (chodzi mi o boksy), czy któryś kociak ma jakąś specjalną bo my po kształcie szukałyśmy i dosypywałyśmy
herzpl pisze:musisz patrzec czy jedza bardziej czy mniej ale zwykle jedna puszka im wystarcza w boksach sa dwa koty co jedza inne zarcie niz reszta a jakie to patrz tablica korkowa reszta je puszke oczywiscie maluchy jedza zarcie junior.ja dawalam tez juniorka tej karmiacej bo ona malo jada a te maluchy sie zabieraja za zarcie z misek wiec zeby im nie zaszkodzilo to tam tez daje karme dla maluchow.czytaj kartki wszystkie
MIKUŚ pisze:Już jestem i uzupełniam wszystkie zaległości ;p
felinae pisze:BASIA JAK KOT MA UBYTEK I Z TEGO CO MI MARTA PEZKAZAŁA PROPONUJE LECZENIA JAK U TEGO ZE WRZODEM ROGÓWKI CZYLI NEOMECYNA I SOLCOSERYL LUB CORNERGEL. NA RANE NA OKU NIE POWINNO SIE DAWAĆ STERYDU A DICORTINEFF GO MA!!!
Arabella26 pisze:MIKUŚ pisze:Już jestem i uzupełniam wszystkie zaległości ;p
miałaś zadzwonić... Co z jutrem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 830 gości