Ale na wewnetrzej i zewnetrznej stronie przedramion mam niezle sznyty od zwariowanej Kaji... malutka wiec jeszcze nie panuje nad pazurkami...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Bywam ostatnio często w szpitalu i na początku troszkę dziwnie się na mnie patrzyli. Narkomanka pierwsza klasawszędzie ślady po wkłóciach
Co ja się natłumaczyłam, że koty po mnie włażą i te ślady na plecach to Jasiek, a nie igły
![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:Bajeczka ma jeszcze jeden problem z przystosowaniem do życia w mieszkaniu - nie potrafi niestety korzystać z drapaka. Czasem drapnie drapak w kształcie deski, leżący na podłodze, ale dużego stojącego drapaka do drapania nie umie zastosować (jedynie jako legowisko). Klakier nie jest niestety dobrym nauczycielem, bo sam woli drapać meble niż drapak. Próbowałam sama dać przykład, ale to nie skutkuje.
A dziś rano widziałam, jak Klakier starannie wylizywał łepek Bajeczki.
Bazyliszkowa pisze:Klakier nie jest niestety dobrym nauczycielem, bo sam woli drapać meble niż drapak. Próbowałam sama dać przykład, ale to nie skutkuje.
Bazyliszkowa pisze:Bajeczka ma jeszcze jeden problem z przystosowaniem do życia w mieszkaniu - nie potrafi niestety korzystać z drapaka. Czasem drapnie drapak w kształcie deski, leżący na podłodze, ale dużego stojącego drapaka do drapania nie umie zastosować (jedynie jako legowisko). Klakier nie jest niestety dobrym nauczycielem, bo sam woli drapać meble niż drapak. Próbowałam sama dać przykład, ale to nie skutkuje.
A dziś rano widziałam, jak Klakier starannie wylizywał łepek Bajeczki.
puszatek pisze:
też chciałabym zobaczyć ścierającą pazurki o drapak...Bazyliszkową
puszatek pisze:zapomniałam zapytać a może przegapiłam...co z tym drugim szczepieniem Bajki![]()
co zdecydowałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Meteorolog1 i 99 gości