zanka cudne trzy maluchy:) ten jeden taki Amikowaty trochę

a propos amik szaleje za dwóch , rzygów niet kupy na razie te,z nie ale jestem czujna

dostał dzis żarła , zobaczymy jak będzie:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:
A tak na marginesie w czwartek w schronisku spisywałam psy oddane do schroniska.Przy jednym 8 letnim psie przy w rubryce "powód oddania " wpis był:bo żona zaszła w ciążę
Arabella26 pisze:mar_tika pisze:
A tak na marginesie w czwartek w schronisku spisywałam psy oddane do schroniska.Przy jednym 8 letnim psie przy w rubryce "powód oddania " wpis był:bo żona zaszła w ciążę
Mnie się teście zapytali jak byłam w ciąży co zrobię z psami jak się dziecko urodzi i będzie uczulone
-Oddam dziecko bo psy znam dłużej a z dziecka nie wiadomo co wyrośnie![]()
Ich wyraz twarzy bezcenny
mar_tika pisze:andua pisze:Właśnie wyczułam u Amanda, w obrębie, gdzie miał zrost po ranie (po pogryzieniu) jakiś płyn, jakby się zebrał pod skórą. :/ Czy to możliwe, że to po dzisiejszym zastrzyku? sorry, jeśli pytanie jest głupie, ale wetem bynajmniej nie jestem, a przestraszyłam się, że to może mieć związek z blizną.
I czy kot po zastrzyku na tasiemca może się czuć gorzej? pewnie tak...
Edyta może to być po zastrzyku rozmasuj mu to i zobaczysz jutro.Niestety zastrzyk na tasiemca jest bolesny.Szczepiłam z p.doktor koty w schronisku i różnie się zachowują po tym szczepieniu.
Daj mu 24 godziny i jutro zobaczysz jak Amando sie czuje.Tak na marginesie mój tchórzliwy Adik dwa dni po szczepionce na grzyba ledwo co chodził![]()
Co z ta kramą dotarła do was?
mar_tika pisze:Dobrze hidi to na razie pstrykne mu fotkę żeby zaistniała na stanie KP.Jak się wszystko unormalizuje z jego zdrowiem to będziemy myślały dalej:)
Selena ogólnie to dziwna kotka ale raczej nie konfliktowa.Może Irek jest upierdliwy bo to kocie dziecko jest i Selena się wkurzyła![]()
Wiecie Selena to kocia nietykalska damaTaka hrabianka
Arabella26 pisze:W 4 jest nowy nabytek. Kebab![]()
Selena to się na duże przy mnie rzucała. Ale najbardziej to właśnie na Irka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 737 gości