Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Hej,
Powiem tak: kociak to nie jest rzecz, żeby go tak przerzucać... Tyle co się Klimuś zadomowił u mnie, zaufał i chciałabym żeby został przynajmniej do końca listopada, tak jak wcześniej ustalałam z Marą.
A swoją drogą fajnie, że się znalazła osoba, która chciałaby go adoptować i nie będziemy się musieli martwić do będzie z nim dalej, chociaż nie wiem, jak się z nim rozstanę
terenia1 pisze:Zapraszam![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.10.-06.11.2011 r.
31.10. pon. rano brak wie. brak
01.11. wt. rano brak wie. brak
02.11. śr. rano brak wie brak
03.11. czw.rano brak wie. Teresa
04.11. piat rano brak wie. brak
05.11. sob. rano brak wie. brak
06.11. niedz. rano Dorotka wie. brak
gosiakot pisze:Kocia Mama Ewa pisze:Hej,
Powiem tak: kociak to nie jest rzecz, żeby go tak przerzucać... Tyle co się Klimuś zadomowił u mnie, zaufał i chciałabym żeby został przynajmniej do końca listopada, tak jak wcześniej ustalałam z Marą.
A swoją drogą fajnie, że się znalazła osoba, która chciałaby go adoptować i nie będziemy się musieli martwić do będzie z nim dalej, chociaż nie wiem, jak się z nim rozstanę
Ewo , ale o ile zrozumiałam koleżanka Mary chce kotka adoptować ? czy ja źle zrozumiałam i chodzi o tymczasowanie ? Bo moja pozytywna wypowiedź dotyczyła adopcji, a jeśli chodzi o pobyt tymczasowy w innym miejscu to nie wiem czy zmiana miejsca ma sens...
Cookie1706 pisze:No to skoro ma być to domek stały... Klimek pakuj walizki
terenia1 pisze:Kobitki i facecikijak tam klucze do kociarni wszyscy mają
![]()
Teraz prośba do kobitek z Będzina lub Będziniaale chyba pierwsza forma jest poprawna zawsze mam z tym problem.
![]()
Cookie1706 pisze::D
Tereniu oglądałaś już zdjęcia?
Ja nawet nie miałam czasu na nie popatrzećtyle normalnie mam od sierpnia na głowie...
![]()
Opóźnienie było duże za względu na wyjazd mojego wujka do Angliiale mam(y) nadzieję, że jeszcze się przydadzą
No i polecamy się na przyszłość (tym razem wywoływanie fotek na szybkości)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości