KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 17:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Ewelinka [*] :cry:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt paź 28, 2011 18:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocia Mama Ewa pisze:Hej,
Powiem tak: kociak to nie jest rzecz, żeby go tak przerzucać... Tyle co się Klimuś zadomowił u mnie, zaufał i chciałabym żeby został przynajmniej do końca listopada, tak jak wcześniej ustalałam z Marą.
A swoją drogą fajnie, że się znalazła osoba, która chciałaby go adoptować i nie będziemy się musieli martwić do będzie z nim dalej, chociaż nie wiem, jak się z nim rozstanę :?

Ewo , ale o ile zrozumiałam koleżanka Mary chce kotka adoptować ? czy ja źle zrozumiałam i chodzi o tymczasowanie ? Bo moja pozytywna wypowiedź dotyczyła adopcji, a jeśli chodzi o pobyt tymczasowy w innym miejscu to nie wiem czy zmiana miejsca ma sens...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt paź 28, 2011 18:25 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

terenia1 pisze:Zapraszam :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.10.-06.11.2011 r.
31.10. pon. rano brak wie. brak
01.11. wt. rano brak wie. brak
02.11. śr. rano brak wie brak
03.11. czw.rano brak wie. Teresa
04.11. piat rano brak wie. brak
05.11. sob. rano brak wie. brak
06.11. niedz. rano Dorotka wie. brak

Poproszę niedzielę wieczór

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Pt paź 28, 2011 18:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Super, że z Klimusiem tak się ruszyło :mrgreen:
Teraz normalnie jest tylu chętnych, że chłopak nie może się zdecydować u kogo zamieszkać 8O :D :ryk:

Ewa super, że się nim zajęłaś :ok:

A co do obecnej sytuacji podzielam zdanie Gosi :roll: :wink:

Cookie1706

Post » Pt paź 28, 2011 18:52 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

gosiakot pisze:
Kocia Mama Ewa pisze:Hej,
Powiem tak: kociak to nie jest rzecz, żeby go tak przerzucać... Tyle co się Klimuś zadomowił u mnie, zaufał i chciałabym żeby został przynajmniej do końca listopada, tak jak wcześniej ustalałam z Marą.
A swoją drogą fajnie, że się znalazła osoba, która chciałaby go adoptować i nie będziemy się musieli martwić do będzie z nim dalej, chociaż nie wiem, jak się z nim rozstanę :?

Ewo , ale o ile zrozumiałam koleżanka Mary chce kotka adoptować ? czy ja źle zrozumiałam i chodzi o tymczasowanie ? Bo moja pozytywna wypowiedź dotyczyła adopcji, a jeśli chodzi o pobyt tymczasowy w innym miejscu to nie wiem czy zmiana miejsca ma sens...

Moja koleżanka chce Klimka adoptować na zawsze, nie dawno odszedł jej drugi jamnik i musiała troche odczekać dlatego nie zgłaszała się wcześniej, wczoraj rozmawiała z dr Iloną, dużo tez czytała o jego chorobie i nie widzi problemu by z nią zamieszkał. Fakt, że czasami nie ma jej cały dzień ale za to innym razem ma cały dzień wolne a teraz Klimek też jest sam, tyle, że nocami... Obawiam się, że ona nie będzie chciała zaczekać do końca listopada :( (bo kotów szukających domu jest wiele)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt paź 28, 2011 19:06 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

No to skoro ma być to domek stały... Klimek pakuj walizki :wink:

Cookie1706

Post » Pt paź 28, 2011 19:38 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 31.10.-06.11.2011 r.
31.10. pon. rano Beatka wie. Teresa
01.11. wt. rano Agata wie. Marta
02.11. śr. rano Beatka wie brak
03.11. czw.rano Marta wie. Teresa
04.11. piat rano Beatka wie. Ewa
05.11. sob. rano brak wie. brak
06.11. niedz. rano Dorotka wie. Agata
Agata uzupełniłam dzięki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt paź 28, 2011 19:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:No to skoro ma być to domek stały... Klimek pakuj walizki :wink:

No dokładnie jak ma to być domek stały to walizki Klimka już powinny być spakowane :mrgreen:

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 19:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kobitki i faceciki :mrgreen: jak tam klucze do kociarni wszyscy mają , bo jeśli jest wolny ten w kociarni to można go zostawić dla MartynyP. :D
Teraz prośba do kobitek z Będzina lub Będzinia :mrgreen: ale chyba pierwsza forma jest poprawna zawsze mam z tym problem. :oops:
Dziś zadzwoniła do mnie Pani z targowiska ul. Jasna w śródmieściu przecznica od Modrzejowskiej, na tym targowsiku mieszka kotka z 4 czarnymi 8-tygodniowymi kociętami. Panie o kociaki dbają ale niestety kociaki chyba mają poczatki kataru, Panie neistety nie mają je za co leczyć. Już je umówiłam do Almavetu - Panie przyjadą z kociakami i rozpocznie się leczenie, moja prośba czy miałaby któraś z was czas tam podjechać, jak coś podam numer telefonu do Pani która dzwoniła - zobaczyć jak to wygląda na miejscu - kurcze jeszcze jest ciepło, ale za chwilę zrobi się zimno i takie maluchy na mrozie :( no i trzeba by kotkę ciachnąć.

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 19:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

:D
Tereniu oglądałaś już zdjęcia?
Ja nawet nie miałam czasu na nie popatrzeć :? tyle normalnie mam od sierpnia na głowie... :(
Opóźnienie było duże za względu na wyjazd mojego wujka do Anglii :oops: ale mam(y) nadzieję, że jeszcze się przydadzą :wink:
No i polecamy się na przyszłość (tym razem wywoływanie fotek na szybkości :ryk: )
:piwa:

Cookie1706

Post » Pt paź 28, 2011 19:53 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1 pisze:Kobitki i faceciki :mrgreen: jak tam klucze do kociarni wszyscy mają :D
Teraz prośba do kobitek z Będzina lub Będzinia :mrgreen: ale chyba pierwsza forma jest poprawna zawsze mam z tym problem. :oops:

Ja klucze mam, Mamuśka Dorotka o mnie nie zapomniała :1luvu:

A co do formy to mówi się w Będzinie a nie w Będziniu, bo w dupie a nie w dupiu :smiech3:

Cookie1706

Post » Pt paź 28, 2011 19:56 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Agata jak tam po dzisiejszej wizycie u weta :D no niezłą wyprawę miałaś :D

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 19:59 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze::D
Tereniu oglądałaś już zdjęcia?
Ja nawet nie miałam czasu na nie popatrzeć :? tyle normalnie mam od sierpnia na głowie... :(
Opóźnienie było duże za względu na wyjazd mojego wujka do Anglii :oops: ale mam(y) nadzieję, że jeszcze się przydadzą :wink:
No i polecamy się na przyszłość (tym razem wywoływanie fotek na szybkości :ryk: )
:piwa:

No niestety zdjęcia dopiero jutro odbiorę bo jeszcze nie byłam od tego czasu w kociarni :) duet fotografów Twój wujek i Tata Agaty super :ok: tak że o zdjęcia nie musimy się martwić. Jak jutro odbiorę zamieszczę kilka na wątku, i pozmieniam na naszej stronie i na ogłoszeniach z allegro bo chyba zaraz będę je musiała odnowić :ok: .
Dziewczyny a jak tam stoicie z ogłoszeniami :!: :!: :!: :!: Przyznawać się bez bicia :mrgreen:

terenia1

Post » Pt paź 28, 2011 20:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Zdjęć to tam jest strasznie duuużo :wink:
Także będziesz miała w czym wybierać Tereniu :mrgreen:
A teraz troszkę prywaty 8) tęskniłaś za mną? :smiech3:

Cookie1706

Post » Pt paź 28, 2011 20:08 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Triska nie może jechać do domu w niedzielę, jeżeli w domu jest kot!!!
Ale siostry wrzeszczały podczas mierzenia temp. Jedna krzyczała ze stołu a druga z transporterka bo chciała bronić ! potem na odwrót. :ryk:
Temp.nie miały i ogólnie stan ok. Dostały antybiotyk, zapomniałam nazwy :oops: :mrgreen: .
Sabinka tochę podwyższona temp.ale jeszcze nie ma objawów do leczenia.I mam nadzieję że będzie lepiej. Koniecznie trzeba podawać 2 razy dziennie maśc neomycyne DO OCZEK. Uszy dalej raz dziennie.
NAtomiast Longer najbiedniejszy. :cry: Z nosa ropa, gardło zapuchnięte, temp.nie ma. Waży 5,5kg. :D
Można wszystkim podawać immunodol!

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

[poprzednia][następna]