Arabella26 pisze:którego białego masz namyśli(w sensie że się boi)
Też mi sie ten mały (Motylek bodajże) coś apatyczny wydawał
bylam drugi raz na kociarni- nie bialy, tylko szary

a Motylek jak bylam teraz bardziej ozywiony choc nie chcial jesc..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arabella26 pisze:którego białego masz namyśli(w sensie że się boi)
Też mi sie ten mały (Motylek bodajże) coś apatyczny wydawał
andua pisze:Właśnie wyczułam u Amanda, w obrębie, gdzie miał zrost po ranie (po pogryzieniu) jakiś płyn, jakby się zebrał pod skórą. :/ Czy to możliwe, że to po dzisiejszym zastrzyku? sorry, jeśli pytanie jest głupie, ale wetem bynajmniej nie jestem, a przestraszyłam się, że to może mieć związek z blizną.
I czy kot po zastrzyku na tasiemca może się czuć gorzej? pewnie tak...
zanka205 pisze:witam wszystkich
dawno nie pisałam, ale mamy już 2 koty
Franio (choć teraz ma wiele imion od Klakiera, przez Ułomka, po Ballantines'a) ma się dobrze, wciąż chodzi w sweterku ze skarpetki i czekamy, aż mu się zagoi rana co ją co chwilę rozdrapuje
niestety po przebytej chorobie ma problem z utrzymywaniem równowagi i tyłek mu ucieka jak biega
drugi kotek to kotka, którą znaleźliśmy na ulicy, przy opuszczonym domu, ma chyba coś ponad miesiąc może dwa, czarno biała, ma zupełnie inną budowę niż Franio, ona jest taka kuleczka, a Franio od kiedy go wzięliśmy był bardziej szczupły, pociągły i ma też zupełnie innych rodzaj sierści
nazywa się Zara i jest jeszcze trochę dzikuską, syczy przy jedzeniu, boi się ludzi, ale z Franiem się zakumplowała i śpią przytuleni, bawią się, wygłupiają
jak zrobię fotkę to wkleję
mar_tika pisze:Po niedzieli, czyli po kastracji Irek jedzie do nowego domu
zanka205 pisze:dziękuję![]()
mar_tika dostałam wiadomość, ale jest napisane, że została usunięta przed dostarczeniem, nie wiem o co chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Tundra i 794 gości