gosikbaum pisze:dziewczyny, postaram sie zrobić porządek w postach i wstawić nowe ceny na rzeczy przecenione, można wpaść i pomierzyć, tylko może zgadamy się jakoś zbiorowo??;) Joanna topik jest z przecenionych, wszystkie rzeczy oprócz tych w pierwszym poście sa przecenione. Postaram się dziś to ogarnąć ale nie obiecuję bo kiepsko się czujęmam jakieś kołatania serca i duszności, czasami czuję jakby mi ktoś na piersiach głaz położył.... myślałam że to nadciśnienie ale nie.... powoli się ogarniam..
yogusia pisze:gosikbaum pisze:dziewczyny, postaram sie zrobić porządek w postach i wstawić nowe ceny na rzeczy przecenione, można wpaść i pomierzyć, tylko może zgadamy się jakoś zbiorowo??;) Joanna topik jest z przecenionych, wszystkie rzeczy oprócz tych w pierwszym poście sa przecenione. Postaram się dziś to ogarnąć ale nie obiecuję bo kiepsko się czujęmam jakieś kołatania serca i duszności, czasami czuję jakby mi ktoś na piersiach głaz położył.... myślałam że to nadciśnienie ale nie.... powoli się ogarniam..
Noooo, ja tak się czuję w 9 miesiącu ciąży
gosikbaum pisze:ekhm, ekhm, no ale ja nie jestem w stanie błogosławionym i żadna pupka tudzież nóżki nie naciska mi na organy od wewnątrz![]()
więc mnie to martwi:(
Aga jeszcze trochę i się "rozpakujesz"! dasz rade:)

panikota pisze:17z i 23z bym nabyła drogą kupna. Czekam na pw z info o kosztach przesyłki.
I może jakiś drobny rabacik, jako że to już moje kolejne zakupy![]()

gosikbaum pisze:Regata, szerokośc ściągacza to 52cm, moge zrobić zdjęcie na sobie:) sweter jest taki oversize:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości