Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw paź 27, 2011 16:33 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

dziewczyny, postaram sie zrobić porządek w postach i wstawić nowe ceny na rzeczy przecenione, można wpaść i pomierzyć, tylko może zgadamy się jakoś zbiorowo??;) Joanna topik jest z przecenionych, wszystkie rzeczy oprócz tych w pierwszym poście sa przecenione. Postaram się dziś to ogarnąć ale nie obiecuję bo kiepsko się czuję :roll: mam jakieś kołatania serca i duszności, czasami czuję jakby mi ktoś na piersiach głaz położył.... myślałam że to nadciśnienie ale nie.... powoli się ogarniam..
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw paź 27, 2011 16:47 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

To ja nr 4 rezerwuję (do wspólnej przesyłki z kotkami dwoma i ew. jakimś koniem :mrgreen: ).
Dzięki.

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Czw paź 27, 2011 17:01 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

gosikbaum pisze:dziewczyny, postaram sie zrobić porządek w postach i wstawić nowe ceny na rzeczy przecenione, można wpaść i pomierzyć, tylko może zgadamy się jakoś zbiorowo??;) Joanna topik jest z przecenionych, wszystkie rzeczy oprócz tych w pierwszym poście sa przecenione. Postaram się dziś to ogarnąć ale nie obiecuję bo kiepsko się czuję :roll: mam jakieś kołatania serca i duszności, czasami czuję jakby mi ktoś na piersiach głaz położył.... myślałam że to nadciśnienie ale nie.... powoli się ogarniam..

Noooo, ja tak się czuję w 9 miesiącu ciąży :twisted:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw paź 27, 2011 17:39 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

ekhm, ekhm, no ale ja nie jestem w stanie błogosławionym i żadna pupka tudzież nóżki nie naciska mi na organy od wewnątrz :D
więc mnie to martwi:(
Aga jeszcze trochę i się "rozpakujesz"! dasz rade:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw paź 27, 2011 17:53 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

yogusia pisze:
gosikbaum pisze:dziewczyny, postaram sie zrobić porządek w postach i wstawić nowe ceny na rzeczy przecenione, można wpaść i pomierzyć, tylko może zgadamy się jakoś zbiorowo??;) Joanna topik jest z przecenionych, wszystkie rzeczy oprócz tych w pierwszym poście sa przecenione. Postaram się dziś to ogarnąć ale nie obiecuję bo kiepsko się czuję :roll: mam jakieś kołatania serca i duszności, czasami czuję jakby mi ktoś na piersiach głaz położył.... myślałam że to nadciśnienie ale nie.... powoli się ogarniam..

Noooo, ja tak się czuję w 9 miesiącu ciąży :twisted:

To mogą być też objawy nerwicy :roll:
salma75

Post » Czw paź 27, 2011 18:01 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

gosikbaum pisze:ekhm, ekhm, no ale ja nie jestem w stanie błogosławionym i żadna pupka tudzież nóżki nie naciska mi na organy od wewnątrz :D
więc mnie to martwi:(
Aga jeszcze trochę i się "rozpakujesz"! dasz rade:)

A widziałaś taką serię programów na TLC Ciąża z zaskoczenia, tam się kobiety dowiadują o ciąży w momencie porodu? A tak już zupełnie poważnie, mam nadzieję, że się to da u Ciebie szybko zdiagnozować i skutecznie leczyć, bo rzeczywiście brzmi poważnie.
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw paź 27, 2011 18:17 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

tak, widziałam jakiś odcinek, dla mnie masakra, nieznajomość własnego ciała i brak samoświadomości. Ale daleko szukać nie trzeba, moja sąsiadka, kobitka wtedy 34 letnie przez 4 miesiące leczyła się na niestrawność, aż wreszcie jakiś kumaty lekarz kazał jej zrobić test. A żeby było weselej to miała już dziecko, więc objawy powinna znać:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt paź 28, 2011 16:56 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

21z mozna poprosic o zarezerwowanie? Sliczny jest.
Kicoru, kiedy Ty planujesz pomierzyc? Bo ja niestety, tradycyjnie, jestem w kolejce po Tobie :(
A moze razem? To Ci wytlumacze, ze ten plaszczyk fatalnie na Tobie lezy?
:1luvu:
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pt paź 28, 2011 17:12 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

Sibia sweterek 21z zarezerwowany, jesteś druga w kolejce (sorki że dopiero teraz wprowadziłam w kolejności Waszych postów rezerwację). To kiedy mnie nawiedzacie?? to już jakaś brygada będzie 8O
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt paź 28, 2011 19:20 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

Się przypomnę :roll:

panikota pisze:17z i 23z bym nabyła drogą kupna. Czekam na pw z info o kosztach przesyłki.
I może jakiś drobny rabacik, jako że to już moje kolejne zakupy :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 31, 2011 22:59 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

podoba mi się sukienka 6z - zarezerwowała Kubeczek, mogę się ustawić w kolejce za nią? :)
I... jaka jest szerokość ściągacza szarego nietoperza 22?
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Śro lis 02, 2011 8:20 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

Regata, szerokośc ściągacza to 52cm, moge zrobić zdjęcie na sobie:) sweter jest taki oversize:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro lis 02, 2011 11:06 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

swetry w paczce czekają na wysyłkę, która nastąpi dziś ok 12 :) a do kogo to ten Ktoś wie:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro lis 02, 2011 11:08 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

gosikbaum pisze:Regata, szerokośc ściągacza to 52cm, moge zrobić zdjęcie na sobie:) sweter jest taki oversize:)

a mierzyłaś ściągacz "w spoczynku" czy rozciągałaś?
Lubię luźne rzeczy, ale nie lubię, jak się ściągacz w falbankę zamienia :-)

zrób na sobie ;-)
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Śro lis 02, 2011 11:10 Re: Z SZAFY Gosik, ZAPRASZAM!! dodałam swetry, kiecki... post1

w spoczynku:) zaraz się sfocę:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]