KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 28, 2011 13:53 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Biedny Wiktor :(
Małgosiu, dasz radę, jestem pewna :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt paź 28, 2011 14:08 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Bazyliszkowa pisze:Biedny Wiktor :(

Pewnie jakoś sobie poradzę, Dorotko, tylko juz coraz mniej siły na walkę z tymi kłodami...i zniechęcenie, że to wszystko sensu nie ma, że nie chce być lepiej :( .
Jeszcze nie wiem, co zrobię...
Ale na razie muszę to przetrawić.
Jutro już pewnie lepiej będzie, ale dzisiaj mi psychika siadła.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt paź 28, 2011 14:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Wypuść Alusia do wymoszczonej szmatami szafki, o której pisałaś
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt paź 28, 2011 14:56 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Momentooooooooooooooooo
najszczesliwsza

Post » Pt paź 28, 2011 15:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

MAŁGOSIA ODBIERZ TELEFON PILNE
najszczesliwsza

Post » Pt paź 28, 2011 20:08 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

no i co z klatką?? jak Wiktor??? 8O :roll: - tyle nieszczęść na raz :( :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt paź 28, 2011 20:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

:(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt paź 28, 2011 20:18 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

vip0 pisze:
Bazyliszkowa pisze:Biedny Wiktor :(

Pewnie jakoś sobie poradzę, Dorotko, tylko juz coraz mniej siły na walkę z tymi kłodami...i zniechęcenie, że to wszystko sensu nie ma, że nie chce być lepiej :( .
Jeszcze nie wiem, co zrobię...
Ale na razie muszę to przetrawić.
Jutro już pewnie lepiej będzie, ale dzisiaj mi psychika siadła.

Gosiu, nie poddawaj się, to po prostu gorszy dzień :ok:
Wypuść Okruszka i po prostu obserwuj. Nie masz wpływu na wszystko, a za dużo się zwaliło na raz.
Głowa do góry, Okruszek jest zdrowy i silny. Przypomnij sobie początki z Plamkiem....dałaś radę, teraz też dasz :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt paź 28, 2011 20:28 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Próbowałam doczytać ze zrozumieniem o Wiktorze. Ale się na ciebie zwaliło...u Niusi też dopiero miałyśmy ropę niewiadomo skąd...ale szybko przeszło po otwarciu ropnia i antybiotykach.
Bardzo ci współczuję, ale nie załamuj się, to się wszystko da naprawić :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt paź 28, 2011 20:46 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Zaglądam i myślę o was :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pt paź 28, 2011 21:22 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Szeryfowi kiedyś przy chyba nadostrej pp zrobiła sie dziura w skórze. Wielka martwica. A on miał wtedy fatalne wyniki i właściwie mi schodził. Wyszedł z tego.
Kotom takie ropnie robia sie wtedy kiedy szybko zasklepi sie jakieś zakłucie pazurkiem. Wtedy w środku zaczyna to ropieć.
My właściwie oprócz leków typu antybiotyki i cykloferon nie dawaliśmy na rane nic oprócz płukania rivanolem.

Teraz mam większy problem z Maleńką. Ma na łapce niegojące sie rany. Nie wiem czy na amputacji sie nie skończy ale narazie walczymy wszystkim dostępnymi środkami.

Trzymam kciuki, żeby szybko sie zagoiło. Tylko nie pozwól sie temu zasklepiać, trzymaj na mokro i w razie potrzeby rozwalaj strupki.
Szeryf te dziure miał chwyconą dwoma szwami i wciąż tam lałam rivanol

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt paź 28, 2011 21:25 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Gosiu trzymaj się, nie możesz się podłamywać. Jesteś silna i pokonasz wszystkie przeciwności. Wiem mądra jestem. Mieszkam tak daleko i nic nie mogę pomóc. Okropne to jest to uczucie bezradności. :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob paź 29, 2011 7:41 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Witanko sobotnie :ok:
trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob paź 29, 2011 8:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Pogoda w Częstochowie napawa takim optymizmem, że nosa spod kołdry wychylać się nie chce...

Czekamy na wieści od Małgosi, musi być dobrze!
najszczesliwsza

Post » Sob paź 29, 2011 10:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

Małgosiu, jestem i trzymam :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]