Moderator: Estraven
smarti pisze:ależ ja MAM 19 !
mówiłam przecież że mam już mało![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" magaaaa pisze:Smarti, szacun!
...
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:ale mówiłam ostatnio Marzeni że coraz trudniej mi się rozstawać...
Fleur pisze:...
przy okazji, na facebooku wpadło mi dzisiaj coś takiego:
możemy walnąć coś takiego na budki ;> albo sam dopisek "szczury przegryzają trumny". halloween!
przepraszam, bredzę w gorączce. ......
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Fleur pisze:...
przy okazji, na facebooku wpadło mi dzisiaj coś takiego:
możemy walnąć coś takiego na budki ;> albo sam dopisek "szczury przegryzają trumny". halloween!
przepraszam, bredzę w gorączce. ......
EdytaB_a pisze:" z kocią białaczką można żyć" - zapytała bym kto ja jak już się zarażę czy kot?
raczej "koty z białaczką mogą żyć"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
-(co wcale nie oznacza że oczekuję jakiegokolwiek zwrotu
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości